Brad Pitt jogi csatát nyerhet, de a családi háborúban Angelina győzött: a gyerekek voltak a fegyverei

AFI FEST 2015 Brad Pitt és Angelina Jolie
FilmMagic - Jason LaVeris
család Brad Pitt gyerekek Angelina Jolie
A gyerekei elfordultak a színésztől, de kérdés, hogy ez ki miatt történt így. Angelina Jolie és Brad Pitt csatározása szétzilálta az egész családot, a színésznek más nincs esélye arra, hogy rendes kapcsolatot alakítson ki gyerekeivel.

Bár a 60 éves Brad Pitt a közelmúltban egy sor jogi vitát nyert meg a 49 éves Angelina Jolie-val szemben, a családi háborúban mégis a színésznő győz. A Jolie-Pitt gyerekek közül többen már nem használják a Pitt nevet.

Brad Pitt
Brad Pitt már hiába nyerné meg a jogi csatákat, a gyerekeit elvesztette
Forrás: AFP 

Brad Pitt hiába nyer meg a jogi csatáka, a háborút elvesztette

"Ez rendkívül felzaklató" - vallotta be egy Brad Pitthez közel álló forrás, aki azt állítja: 

"A gyerekeket fegyverként használta Brad ellen... elszakította őket tőle.

 Kialakult egy minta: Valahányszor a férfi győzelmet arat a bíróságon, a nő visszavág valamivel, ami a gyerekekkel kapcsolatos." A színész helyzete az évek során egyre rosszabb lett, akárhányszor keveredett a gyerekfelügyelettel kapcsolatos jogi vitába. Pitt megnyert egy 50-50%-os felügyeleti megállapodást 2021-ben, de még abban az évben hatályon kívül helyezték. A gyerekei pedig sorra fordulnak el tőle, habár a pletykák szerint nem teljesen saját elhatározásból. Alig néhány hete a család egykori biztonsági őre, Tony Webb bírósági dokumentumokban azt állította, hogy Jolie arra biztatta a gyerekeket, hogy "kerüljék" az apjukat a látogatások során.


Most lányuk, Shiloh Jolie-Pitt jogi úton kérvényezte, hogy  ne legyen Pitt többé. Több jelentés szerint Shiloh saját ügyvédet fogadott fel - és ő maga fizetett érte -, amikor május 27-én betöltötte a 18. életévét. A beadványt Shiloh nevében Peter K. Levine Los Angeles-i ügyvéd állított ki, és a lány Shiloh Jolie néven írta alá. A bennfentesek szerint azonban kérdéses, hogy tényleg Shiloh ötlete volt-e az egész. 

"Az értelmes embereknek le kell vonniuk a saját következtetéseiket, hogy valójában ki állt e mögött" - mondta egy bennfentes. 

A lány döntése azért is furcsa, mert nemrég még arról szóltak a hírek, apjához szeretne költözni... Ugyan később már arról pletykáltak, a lány együttérez Braddel, de elege van az állandó cirkuszból.

Lehet, hogy ezért állt be a sorba? Shiloh több testvére is megszabadult már a Pitt vezetéknévtől: Vivienne sem hivatkozik így magára, Maddox már 2021-ben eldobta apja nevét, Pax pedig korábban "világklasszis seggfejnek" nevezte a színészt...



 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.