Brad Pitt és Ines de Ramon családot alapítanak: már a babát tervezik

új élet Brad Pitt Ines de Ramon kisbaba
Ines De Ramon, Brad Pitt barátnője már egy ideje próbál teherbe esni. Mindenképpen családot szeretnének, így az örökbefogadás és a béranyaság is terítéken van.

„Brad Pitt és Ines próbálkoznak. Eddig nem jártak sikerrel, de nem adják fel. Igen, Brad kapcsolata a gyerekeivel most éppen nem a legjobb, de ragaszkodik ahhoz, hogy a baba utáni vágyát nem a fájdalom táplálja. Nagyon szeretne családot alapítani" - árulta el egy bennfentes.

Brad Pitt
Brad Pitt családot szeretne alapítani INes de Ramonnal
Forrás: AFP 

A 60 éves Pitt teljesen elhidegült az Angelina Jolie-val közös gyerekeitől. Bár a Mr. és Mrs. Smith sztárpárja 2016-ban különvált, de a válási procedúra még mindig tart, továbbra is harcolnak a kiskorú gyermekek felügyeleti joga miatt.

„Brad két, sőt talán három gyereket is szeretne Inestől, és egy pillanat alatt újra belevágna az örökbefogadásba is, ha Ines is ezt akarná" - folytatta a bennfentes. „A béranyaságot is nagyszerű lehetőségnek tartja, különösen, ha így esélyük nyílna arra, hogy ikreik legyenek. Ő tényleg vérbeli apa, ezért is olyan szomorú, hogy a gyerekeivel ennyire rosszul alakultak a dolgok. Nincs kétsége afelől, hogy Ines csodálatos anya lesz. Azt szeretnék, ha minél előbb megszületne az első gyermek, és aztán dolgozhatnak a többin."

Brad Pitt nagyon szomorú a gyerekei miatt

A forrás arról is beszélt, Brad hogyan érzi magát, miután lánya, Shiloh beadványt nyújtott be, hogy elhagyhassa a vezetéknevét. Nem ő az első gyermek, aki eldobja a Pitt nevet: Zahara nemrég Zahara Marley Jolie-ként mutatkozott be, Vivienne pedig nem használta a születési nevét egy iskolai színdarab szereplőlistájában.

Brad Shiloh namíbiai születése után volt a legboldogabb. A lány mélységesen megbántotta, és az is zavarja, hogy Vivienne és Zahara már nem használja a nevét. Egyértelmű, hogy Angelina forgatja benne a bicskát. Minden gyermekével megpróbálta újjáépíteni a kapcsolatot, és továbbra is próbálkozni fog. Reméli, hogy a dolgok idővel megváltoznak, amikor a gyerekekre már nem lesz olyan nagy hatással Angelina.

Az informátor hozzátette, Ines olyan Pitt számára, mint a friss levegő, nincs dráma a kapcsolatukban.

Azt nem tudni pontosan, hogy mikor kezdett el randizni a hollywoodi sztár és a 34 éves ékszerész. Először 2022 decemberében látták őket együtt, amikor Brad születésnapját ünnepelték. A pár a reflektorfénytől távol, boldogan él.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.