Brad Pitt szomorú és magányos: lassan okafogyottá válik minden küzdelem

Brad Pitt
AFP - Christophe Archambault
egyedül Brad Pitt Apák napja gyerekek
A hat gyereke közül egy sem látogatja a színészt, még Apák napján sem mentek el hozzá. Brad Pitt, úgy tűnik, elvesztette a családját.

Bár Brad Pitt jó apának tartja magát, ám hat gyereke közül egyik sem kíváncsi rá, szüleik csatározásai közepette Angelina Jolie-t választották. 

Los,Angeles,-,Sep,18:,Brad Pitt,At,The,Ad
Brad Pitt egyedül maradt, ami a gyerekeit illeti
Forrás: Shutterstock

Brad Pitt egyedül töltötte az apák napját is

A 22 éves Maddox, a 20 éves Pax, a 19 éves Zahara, a 18 éves Shiloh és az ikrek, a 15 éves Knox és Vivienne sosem látogatják meg a színészt, még az Apák napját sem akarták Brad Pitt társaságában tölteni. Egy bennfentes elárulta, a gyerekek még akkor is Angelina Jolie-val voltak inkább. Brad Pitt és Angelina Jolie évek óta a bíróságon csatáznak a gyermekeik felügyeleti jogáért, de lassan okafogyottá válik minden küzdelem, hiszen a gyerekek többsége már saját jogon dönthet arról, mit szeretne csinálni, bár kérdés, hogy ki és milyen irányba befolyásolhatta őket bizonyos választásaik meghozatalakor... Volt testőrük szerint Angelina Jolie keze van a dologban.

Legutóbb Shiloh nyilvánította ki a véleményét azzal, hogy ügyvédet fogadott, mert el szeretné hagyni apja nevét. Nem ő az első, Maddox, Pax és Zahara sem használják már a Pitt nevet, ahogy Vivienne sem. Egyedül Knox az, aki egyelőre nem nyilvánította ki ilyen formában az apjától való elhatárolódását. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.