Elon Musk ismét apa lett: tizenkettedik gyermeke az év elején születhetett

nagycsalád kisbaba Tesla Elon Musk
Elon Musk tizenkettedik gyermekének anyja is a Neuralink nevű neurotechnológiai vállalat igazgatója, Shivon Zilis. A céget Musk alapította, és beültethető agy-gép interfészeket fejlesztenek.

Több külföldi lap is arról számolt be a Bloomberg cikkére hivatkozva, hogy Elon Musk újra apa lett. A baba a techmogul tizenkettedik gyermeke. A kicsi nevét és nemét egyelőre nem tudni. Musk annyit árult el, hogy a gyermek érkezése nem volt titok, minden családtag és barát tudott róla, egy sajtóközlemény kiadását azonban bizarrnak érezte volna. 

Elon Musk
Elon Musk már 12 gyereke apa
Forrás: Getty Images

A Tesla vezérének és Shivon Zilisnek vannak már közös gyerekeik, 2021. novemberében ikreket üdvözölhettek, akik a Strider és az Azure nevet kapták. A picik érkezése mindössze egy hónappal a lánya, Exa Dark Sideræl, azaz Y születése előtt történt, aki akkori élettársától, Grimestől született béranya által.

Elon Musk 12 gyerekes apa

Musk 2022-ben azt nyilatkozta, hogy a születési ráta csökkenése a legnagyobb veszély, amivel az emberiségnek szembe kell néznie. Úgy tűnik, ő ezt tényleg komolyan veszi, és tesz is ellene.

A mogulnak összesen Grimessel három gyermeke született, az Y nevű kislány mellett az énekesnő két fiúnak is életet adott, akik a Techno Mechanicus és X AE A-XII neveket kapták. Grimes és Musk éppen egy jogi csatározás kellős közepén vannak, a szülői jogokért megy a harc.

Elon Musk, Grimes, furcsa sztárpárok
Elon Musk és Grimes párosa 2018-ban mindenkit megdöbbentett
Forrás: WireImage

Elon Musknak az első feleségétől is született öt gyereke, 2004-ben üdvözölhették Griffint és Viviant, akik szintén ikrek, 2006-ban pedig hármasikrek érkeztek a családba, Kai, Saxon and Damian. A házaspár első, legidősebb gyermeke, Nevada 10 hetes korában, 2002-ben halt meg hirtelen csecsemőhalál következtében.

Shivon Zilis nem titkolja a gyerekeit

Shivon Zilis egyébként a korábban született ikreket sem titkolja, többször oszt meg róluk képeket és videókat az X-en. Itt például azt mutatta meg a világnak, hogy kislánya, Azure, ha tehetné, mindenre felmászna:

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.