Ilyen valójában a focistafeleségek élete: nem olyan irigylésre méltó

Georgina Rodriguez és Christiano Ronaldo
FilmMagic/Jeff Kravitz - Jeff Kravitz
futball georgina rodriguez élet focistafeleség Victoria Beckham
Mindenből a legjobbat kapják, a figyelem középpontjában vannak és nincsenek anyagi gondjaik. Így látják a focistafeleségek életét, pedig valójában nekik is megvannak a maguk problémái. Ilyen az ő életük valójában.

Izgalmas, változatos és gondtalan: az emberek így látják a focistafeleségek életét, de ez nem fedi a teljes valóságot. Lehet, hogy a VIP-szektorokban buliznak és luxusnyaralásokat szerveznek, de nem csak a csillogásról szól az életük. 

foci, futball, fociszurkoló, focistafeleségek
A focistafeleségek élete nemcsak öröm és csillogás - Képünk illusztráció
Forrás: Shutterstock/Impact Photography

A focistafeleségek életének árnyoldala

Profi labdarúgó feleségének lenni hatalmas büszkeség - természetesen, ugyanakkor sok lemondással is jár. Az emberek hajlamosak csak a csillogást észrevenni, azt már nem, milyen árnyoldalai is vannak annak, ha valaki egy focistafeleség. Pedig nem mindig irigylésre méltó a helyzetük.

Állandó otthon? Kizárt!

A profi focistáknak ott van az otthona, ahol a csapata és ez bizony folyamatosan változhat.  És habár azt gondolhatnánk, hogy nagyszerű élmény lehet újabb és újabb országokat felfedezni, ez ugyanakkor teljes gyökértelenséget is jelenthet, valamint magányt. A család és barátok jelenléte nélkül, idegen országban, sokszor a nyelv ismerete nélkül kell felépíteni az életet, és ezt megismételni ki tudja hányszor. "Riyad felhívott, és lényegében azt mondta, hogy Szaúd-Arábiaba költözünk. Otthon fogok ülni egyedül" - mondta könnyek között Taylor Ward, akinek férje a Manchester City egykori játékosa, Rijad Mahrez, aki 2023 nyara óta a szaúd-arábiai el-Áhlí csapatában játszik. Köztudott, hogy Victoria és David Beckham kapcsolata is megsínylette azt, amikor Spanyolországba költöztek, de Ronaldo barátnője, Georgina Rodriguez sem repesett az állandó költözködésért. 

Tervezni csak módjával

A focistafeleségek egész élete a férjük időbeosztása körül forog. Esküvő? Születésnap? Családi összejövetelek? Lehetetlen előre tervezni. Természetesen megéri az áldozat, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne nehéz sorra lemaradni a fontos pillanatokról, és mindig egymás nélkül ünnepelni, főleg, ha már gyerekek is vannak. 

Minden más megszűnik létezni

Az állandó költözésből és a lehetetlen időbeosztásból következik, hogy focistafeleségként nehéz saját karriert felépíteni, olyat legalábbis mindenképpen, ami nem intézhető otthonról. Ugyanígy bajos a saját baráti kör kialakítása annak, aki állandóan úton van, és mindig más országban köt ki. Persze az igazi barátságok nem szakadnak szét csak azért, mert az egyik fél elköltözik, de személyes találkozásokra ritkábban lesz lehetőség. A focistafeleségeknek így a férjeik ismerősei, barátai maradnak, akik így vagy úgy szintén a futballhoz kötődnek, ami azt jelenti, hogy szépen lassan minden más megszűnik létezni. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.