Együtt látták George Clooneyt és Amalt: Saint-Tropez-ben menthetik meg a házasságukat

nyaralás George Clooney Amal Clooney
Megpróbálják rendbehozni a kapcsolatukat? George Clooney és felesége a francia riviérán romantikázik.

Úgy tűnik, George Clooney és Amal végre időt szakítottak egymásra. A pár, akik a gyerekeikkel, Ellával és Alexanderrel nagyrészt Anglia és a Comói-tó partján álló villájuk között ingáznak, nyaralni ment. Saint-Tropez-be repültek, hogy kiszakadjanak a munka világából. Clooney néhány napja fejezte be a forgatást Rómában, és egyből a francia riviérára utazott, hogy a feleségével lehessen.

Amal Alamuddin és George Clooney
Amal Alamuddin és George Clooney - Éppen a francia riviérán nyaralnak
Forrás:  © JLPPA/Northfoto

George Clooney és Amal a napokban a Jardin Tropezina nevű strandklubban és mediterrán étteremben ebédeltek a Pampelonne-öböl partján, ahol más híres Saint-Tropez-i éttermek is sorakoznak. A Jean François Piège francia séf által vezetett klub vendégei közvetlenül a vízparton fogyaszthatják el az ebédet vagy a vacsorát. A hely egy exkluzív, strandágyakkal berendezett részleggel is rendelkeznek.

 

 

A Tropezinában a vendégek a legkülönlegesebb tengeri- és zöldséges ételeket fogyaszthatják: van az étlapon homártekercs, királyrák, pácolt garnélarák friss paradicsomszószban vagy nyelvhal, de tészetesen a klasszikus ételek is megtalálhatók.

 

George Clooney és Amal 11 éve vannak együtt, de lehet, hogy már nem sokáig

A Clooney házaspár június 6-án ünnepelte ikreik, Ella és Alexander hetedik születésnapját. A Clooney-ikrek négy évvel azután születtek meg, hogy szüleik 2013-ban megismerkedtek George partiján, ahova Amalt egy barátja hívta magával. Még abban az évben, októberben elmentek az első randira Londonban, 2014 áprilisában pedig George megkérte Amal kezét. Az év szeptemberében kötötték össze az életüket Velencében.

A friss hírek szerint Amal és George házassága romokban hever, nem tudták betartani esküvői fogadalmukat, miszerint nem lesznek egy hétnél tovább távol egymástól. Amal és George is a munkamániás, ez okozhatja a vesztüket.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.