mesterséges megtermékenyítés modell halott várandós
Hirtelen, egy tragikus balesetben vesztette el szerelmét az ausztrál modell, majd fél évvel később várandós lett. Halott párja gyerekét hordta a szíve alatt.

A 31 éves ausztrál modell, Ellidy Pullin közel egy évtizedig volt együtt párjával, Alexszel, mielőtt az olimpiai snowboardos 32 éves korában vízbe fulladt volna búvárkodás közben. A nő úgy döntött, hogy ennek ellenére gyereket szül halott szerelmének.

Ellidy Pullin halott párjától lett várandós
Ellidy Pullin halott párjától lett várandós
Forrás: Instagram/ellidy_

Halott párja gyerekével lett várandós az ausztrál modell

Ellidy Pullin élete 2020. július 8-án örökre megváltozott. Addig élete szerelmével, Alexszel tervezte közös jövőjüket, és természetesen közös gyereket is akartak, de a modell minden álma szertefoszlott. Aznap együtt reggeliztek, majd elváltak útjaik - örökre. Alex búvárkodni ment, Ellidy pedig sétálni vitte kutyájukat.


"Láttam őt aznap reggel - ő a volt a legboldogabb, legfittebb ember -, és aznap egyszerűen nem jött haza" - mondta Ellidy. A modellt szomszédja értesítette arról, hogy egy holttestet sodort partra a víz annak a helynek a közelében, ahova Alex ment, de a nő ekkor még nem aggódott. Édesanyjával azonban mégis lement a strandra, ahol kiderült, hogy a holttest valóban a férjéé. Az olimpiai sportoló megfulladt, miután túl sokáig próbálta visszatartani a lélegzetét.

 Családja és barátai javaslatára a nő beleegyezett abba, hogy az elhunyt férjétől spermát nyerjenek ki, és bár eleinte bizonytalan volt, a gyászoló özvegy hat hónappal a férje halála után alávetette magát az első in vitro megtermékenyítésnek

néhai férje spermájának felhasználásával. A modell 2021 októberében adott életet Minnie Alex Pullinnak. "Úgy néz ki, mint ő. [...] Őt fogom látni a szemében" - mondta a modell arról, hogy a kislánya mennyire hasonlít elhunyt édesapjára. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.