Halott Pénz: koncertjükön beszélt először második kisfiáról a magyar zenész

Marsalkó Dávid Halott Pénz koncert gyerek
Június 8-án a Puskás Aréna-beli fellépésén mondta el először Marsalkó Dávid, kétéves lett második kisfia. A Halott Pénz szombaton este teltházas koncertet adott.

Eddigi legnagyobb koncertjét adta a Puskás Arénában a Halott Pénz. Énekesük, Marsalkó Dávid bejelentette: pont a koncert napján, június 8-án lett kétéves második kisfia, akinek születéséről sem beszélt eddig.

Halott Pénz Marsalkó Dávid
Halott Pénz: Marsalkó Dávid második kisfia kétéves lett
Forrás: hajogyar.hu

Halott Pénz: Marsalkó Dávid kétgyerekes apuka

A rapper a Szétszeretlek című számuk előtt árulta el, hogy kisfiának ma van a szülinapja, és azt is megosztotta a Halott Pénz közönségével, hogy a dalt a "második fia születése előtti lila lödben írta" és hozzátette: "a két legszebb dolog a világon egy boldog gyerek es egy boldog nő".

Volt, mikor majdnem feladta

Marsalkó Dávid még 2021-ben egy hosszú Insta-posztban emlékezett vissza karrierje kezdetére. Elárulta, hogy többször is fel akart hagyni a zenéléssel. Élete legsikeresebb időszakában érezte úgy, hogy mindent elveszített. Aztán örökre rásütött a nap, megszületett első kisfia.

"Hányszor hallottam az évek során, hogy nem lehet, nem szabad, ne így csináljam, ne úgy csináljam, nem fog menni, nem vagy elég jó...Ma már tudom, hogy azoknak kell hinni, akik bíznak benned!" - posztolta a közösségi oldalára a koncert előtt pár nappal a zenész. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.