Hasznos mobilalkalmazások, amelyek megkönnyítik a nők életét

Shutterstock/Prostock-studio -
nőknek mobiltelefonos alkalmazás hasznos
Tudtad, hogy vannak olyan applikációk, amelyeket kifejezetten nők számára fejlesztettek? Ismerd meg ezeket a hasznos alkalmazásokat, amiket akár már ma elkezdhetsz használni.

Az okostelefonok korában már minden tudás ott van a kezünkben és egy gombnyomással elérhető. A különböző hasznos applikációk mindennapi életünk szerves részévé váltak. Néhány ezek közül kifejezetten a nők igényeire lett kifejlesztve és változatos helyzetekben lehetnek segítségünkre akár a munka, akár a magánélet területén

hasznos
 Hasznos appok, amelyeket nők milliói használnak világszerte. Forrás: Shutterstock/Zigres

Hasznos applikációk nőknek a mindennapokhoz 

Vannak olyan alkalmazások, amelyek akkor jöhetnek jól, ha szeretnéd például hatékonyabban megszervezni a napi feladatadat, vagy nyomon követnéd az egészséged, biológiai ritmusod változásait. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány olyan mobiltelefon alkalmazást, amelyek széles körben elismertek, és sokan használják őket világszerte. Böngészd át a listát és válaszd ki azt, vagy azokat az alkalmazásokat, amelyek a legjobban rezonálnak jelenlegi szükségleteidre.

  • Női egészséggel kapcsolatos alkalmazások

Női élethez kapcsolódó applikációk széles választéka elérhető, melyek különböző szempontokban segíthetik és támogathatják a nőket, hogy  hatékonyabban gondoskodhassanak saját egészségükről és jólétükről. Ezek az applikációk segítenek például a menstruációs ciklus követésében, ovulációs időszak meghatározásában. 

Clue - Menstruációs ciklus nyomon követése, termékenységi ablak kiszámítása, egészségügyi adatok rögzítése.

Flo - Menstruációs ciklus és ovulációs nyomkövető, terhességkövetés, egészségügyi cikkek és tippek

Ovia -Menstruációs ciklus nyomon követése, ovulációs és termékenységi ablak kiszámítása, egészségügyi adatok rögzítése

  • Szervezési és időgazdálkodási appok

Íme néhány olyan applikáció, amelyek segítenek hatékonyan kezelni mindennapi teendőiket és feladataikat. Ha számodra is fontos, hogy jól oszt be az idődet és fókuszáltabban haladj céljaid felé, akkor érdemes kipróbálnod ezek közül valamelyiket. Ezek az alkalmazások lehetővé teszik például, hogy naptárakat vezess, emlékeztetőket állíts be fontos eseményekre, és rendszerezd feladataidat.

Todoist - Teendő lista és projektmenedzsment, határidők és emlékeztetők, prioritások beállítás

Trello - Vizuális feladatkezelő táblák, listák és kártyák, csapatmunka támogatása, integráció más alkalmazásokkal

  • Biztonsági alkalmazások nőknek

Ezek az alkalmazások segítséget nyújtanak a nőknek bármilyen kritikusnak ítélt vagy veszélyes helyzetben. Lehetővé teszik a gyors segélyhívást, vészhelyzeti üzenetek küldését és az élő helyszíni követést. Emellett számos funkciót kínálnak, mint például a virtuális sétáló partner, ahol valós idejű társaságot biztosítanak,

bSafe - Sürgősségi riasztások küldése, élő helymeghatározás, beépített vészhelyzeti funkciók

Life360 - Családtagok és barátok élő helymeghatározása, vészhelyzeti riasztások, közösségi térképek, vezetési jelentések

ÉletMentő - Előre beállított vészhelyzeti kapcsolatok hívására szolgál, amikor segítségre van szükség. Az alkalmazás segít riasztani a megadott személyeket, ha veszélyben érezzük magunkat.

  • Egyéb hasznos alkalmazások

MyFitnessPal - Kalóriaszámláló, étkezési napló, testmozgás nyomon követése, tápanyagok figyelése.

Headspace - Meditációs és mindfulness gyakorlatok, alvássegítő programok, stresszkezelési technikák.

Duolingo - Nyelvtanulás játékos formában, napi gyakorlatok

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.