Megházasodott az Igazából szerelem gyereksztárja, Thomas Brodie-Sangster

esküvő Igazából szerelem Thomas Brodie-Sangster
Elvette feleségül szerelmét Thomas Brodie-Sangster. Az Igazából szerelem egykori gyereksztárja egy angol falucskában mondta ki a boldogító igent.

Az Igazából szerelem egykori gyereksztárja, Thomas Brodie-Sangster megházasodott. A színész egy kis angol falucskában vette el szerelmét, Talulah Riley-t.

Love actually Igazából szerelem
Megházasodott az Igazából szerelem egykori gyereksztárja
Forrás: Collection ChristopheL via AFP/

Megtalálta az igazit az Igazából szerelem sztárja

"A bajom igazából a szerelem" - mondta Thomas Brodie-Sangster még gyerekként az Igazából szerelem című filmben, ami igazi klasszikussá vált 2003-es bemutatója óta. Az egykori kisfiú azonban már felnőtt férfi, és a való életben is megtalálta az igazit. A 34 éves Thomas Brodie-Sangster egy kis angol falucskában, Hertfordshire-ben mondta ki a boldogító igent, a felesége pedig nem más, mint Talulah Riley. A színésznővel 2021-ben ismerkedtek meg a Sex Pistols Pistol című életrajzi drámájának forgatásán.

Elon Musk volt feleségét vette el

Talulah Riley 4 évvel idősebb  Thomas Brodie-Sangsternél, és volt már házas korábban: Elon Musk felesége volt, ráadásul kétszer. Egyszer 2010 és 2012 között, majd válásuk után 2013-ban ismét összeházasodtak, hogy három év után újra szakítsanak, de nem ők az egyetlenek, akik kétszer házasodtak össze egymással, és mindkétszer el is váltak.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.