közösségi média John F. Kennedy unokák
Mindhárman a harmincas éveikben járnak, tanultak és befolyásosak. John F. Kennedy lányának, Caroline Schlossbergnek három gyermeke született.

John F. Kennedy 1963-ban meggyilkolt amerikai elnöknek három unokája van lányától, Caroline (később Schlossberg) Kennedytől: Rose, Tatiana és Jack.

John F. Kennedy, Jacqueline Kennedy és lányuk, Caroline
John F. Kennedy, Jacqueline Kennedy és lányuk, Caroline
Forrás: Getty Images

John F. Kennedy legidősebb unokája: Rose 

A 35 éves Rose Caroline legidősebb gyermeke, és JFK elsőszülött unokája: azt mondják, kiköpött nagyanyja, Jackie Kennedy. New Yorkban nőtt fel, majd 2010-ben diplomázott a Harvard Egyetemen, 2013-ban a New York-i Egyetem interaktív távközlési programján szerzett Master of Professional Studies fokozatot. 2016-ban elindított egy apokaliptikus websorozatot a YouTube-on, End Times Girls Club címmel, amit a Sandy hurrikán New York-i pusztítása inspirált. „A Sandy okozta káoszt látva jutott eszembe, hogy ennél sokkal felkészültebben kellene fogadnunk egy ehhez hasonló vészhelyzetet. Mindenki pánikolva rohangált fel-alá, én meg arra gondoltam, hogy nagyon érdekes lenne megalkotni egy olyan világot, amelyben a nők talpraesett túlélőként de a nőies oldalukat sem feladva viselkedhetnének”mesélt Rose egykor az ötlet megszületéséről.

ABT 2010 Spring Gala
Caroline és Rose Schlossberg az American Ballet Theatre éves tavaszi gáláján a Metropolitan Operaházban
Forrás: Getty Images

Tatiana

Tatian 1990-ben született. 2012-ben diplomázott a Yale Egyetemen, majd 2014-ben az Oxfordi Egyetemen szerzett mesterképzést amerikai történelemből. Újságíróként dolgozott, a The New York Timesban, a The Atlanticban és a Bloombergben is publikált, 2019-ben könyvet adott ki. 2017 óta házas, férje George Moran, gyermekük 2022-ben született. 

Caroline Kennedy Schlossberg and Family Sighting In New York City
Tatiana Schlossberg és Caroline Kennedy Schlossberg
Forrás: Getty Images

Jack

Jack 1993-ban született, 2015-ben végzett a Yale-en, 2022-ben pedig diplomát szerzett a Harvardon. 2023-ban végzett ügyvédként, ám sokan rosszallják excentrikus közösségimédia-tevékenysége miatt, ami ugyanekkor hatalmas rajongótábort is szerzett neki. 

Democrats Hold Unprecedented Virtual Convention From Milwaukee
Caroline és Jack Schlossbeg 
Forrás: Getty Images


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.