Károly király békülni szeretne: így gyakorol nyomást Harry hercegre

Drawing Of A Sailing Boat By A 10-Year-Old King Charles That He Gave His School Matron
BNPS.co.uk (01202 558833)Pic: MaxWillcock - MaxWillcock/BNPS
brit királyi család békülés III. Károly király Harry herceg
Károly király sürgeti Harry herceget, hogy mihamarabb vásároljon ingatlant az Egyesült Királyságban, így több időt tölthetne unokáival, és ez a testvérek közötti viszály rendezéséhez is hozzájárulhatna. Egy királyi szakértő szerint Harry és Vilmos közel állhatnak ahhoz, hogy Károly király hatására rendezzék feszült kapcsolatukat.

Tom Quinn királyi szakértő és író szerint Sussex hercegét arra próbálja rávenni az apja, hogy mihamarabb találjon egy brit ingatlant, amely lehetővé tenné Károly királynak, hogy több időt töltsön unokáival, Archie-val és Lillibettel. Quinn továbbá utalt arra is, hogy ennek hatására a testvérek közötti feszültség is enyhülhetne. Ugyanakkor kétségeit fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy Meghan Markle elkísérné-e férjét Angliába.

Károly király
Károly király szeretne több időt tölteni az unokáival
Forrás: Getty Images

 

Károly király békülne Harry herceggel?

Úgy tűnik, Károly király szeretne több időt tölteni az unokáival, ezért kéri Harry herceget, hogy minél hamarabb vásároljon egy ingatlant Angliában.

Károly király nyomást gyakorol Harry-re, hogy ezt tegye meg, mert mérges, hogy eddig csak videóhívásokon keresztül tarthatta a kapcsolatot az unokáival. Ezt Károly utálja. Vilmos és Katalin gyermekei hétvégente a Highgrove-ban töltik az időt, és Harry gyermekei könnyen átugorhatnának a közeli házukból. Így elkerülhető lenne a Meghannel való találkozás és a gyerekeket egy-két hét után vissza lehetne vinni az Egyesült Államokba"

 - magyarázza Tom Quinn.

A fenti információk ellenére Harry élete egyértelműen az Egyesült Államokhoz kötődik, legutóbb még az amerikai állampolgárság megszerzéséről is beszélt. A Good Morning America interjúja alatt William Reeve műsorvezető kérdezte Harry-t, hogy gondolkodik-e az amerikai állampolgárság megszerzésén. Harry erre így válaszolt: 

Amerikainak érzem-e magam? Nem... nem tudom, hogy érzem magam. Az amerikai állampolgárság gondolata felmerült bennem, de jelenleg nem prioritás számomra.

Bárhogyan is dönt az ingatlanvásárlással kapcsolatban Harry herceg, arra kevés esély van, hogy Meghan vele tart majd Angliába. A hercegné nem ment el Károly király tavaly májusi koronázására és nem kísérte el férjét az idei Invictus Games rendezvényre sem. Omid Scobie író szerint Meghan azért kerülte a visszatérést, hogy távol maradjon a „királyi udvar szappanoperájától”.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.