Kamilla királyné Károly király Harry herceg
Az uralkodó sok mindent elnézne a családot elhagyó fiának, de egy dolgot nem bocsát meg neki. Károly király képtelen túllépni azon, hogy Harry emlékirataiban bírálta Kamillát.

Amióta kiderült, hogy Károly király beteg, Harry mindent megtesz, hogy újra jó viszony alakuljon ki kettőjük között. Bár az uralkodó is szereti a fiát, nem tud megbocsátani neki, amiért az a Spare című könyvében kemény kritikával illette Kamillát. 

Károly király nem tud megbocsátani Harrynek
Károly király nem tud megbocsátani Harrynek 
Forrás: Getty Images

Christopher Andersen királyi szerző  a Fox Newsnak elmondta, Károly mélységesen le volt sújtva, amikor azt kellett olvasnia, hogy Harry szerint Kamilla gazember, és ezen azóta sem tud túllépni. Harryról pedig tudni, hogy azért fogalmazott ilyen keményen, mert a Kamillának köze volt imádott édesanyja, Diana és Károly kapcsolatának megromlásában, ami közvetetten a halálához is vezetett. 

Eleinte egyébként ugyanebből az okból kifolyólag a britek se kedvelték Kamillát, de ahogy telt az idő, megkedvelték. Most pedig, hogy Károly beteg és Kamilla minden eddiginél több közfeledatot vállal, hatalmasat nőtt az ázsiója az Egyesült Királyságban. 
 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.