Katalin hercegné így simogatta Saroltát, miközben a hintóra vártak: megkapó pillanat

Trooping The Colour 2024, Sarolta hercegnő
UK Press via Getty Images/Trooping The Colour 2024 -
anya-lánya katalin hercegné Trooping the Colour Sarolta hercegnő anya-lánya kapcsolat
A Trooping the Colour résztvevői számos megható pillanatnak lehettek szemtanúi. A legtöbben persze Katalin hercegné visszatérésére voltak kíváncsiak, akit imádnivaló gyerekei kísértek.

Az idei Trooping the Colour minden eddiginél nagyobb érdeklődésre tartott számot, ugyanis itt jelent meg először a nyilvánosság előtt Katalin hercegné, amióta bejelentette, rákos és megelőző kemoterápiás kezelést kap.

Katalin hercegné és Sarolta hercegnő között hihetetlen az összhang
Katalin hercegné és Sarolta hercegnő között hihetetlen az összhang
Forrás: Samir Hussein/WireImage/Trooping The Colour 2024

Katalin hercegné nagyon édes gesztust tett

Nem véletlen tehát, hogy az Ír Gárda rendezvényén minden szem Katalinra és a gyerekeire szegeződött, akik közül talán Sarolta kapott a legnagyobb elismerést. A kislány - aki Diana 1981-es szettjéhez hasonló ruhát viselt - minden mozdulatával édesanyja, Katalin hercegné dolgát próbálta könnyíteni. Egy testbeszédszakértő árulta el ennek jeleit: "Úgy tűnt, mintha Sarolta Katalin szárnysegédje lett volna, ami nagyon édes. Erős utalások voltak arra, hogy Sarolta elsősorban édesanyját támogatja ezen az eseményen" - nyilatkozta

A rendezvényről rengeteg felvétel is készült, így több intim, családi pillanatot is megörökítettek. Köztük azt, amikor Katalin és a gyerekek a hintójukra várakoznak, a hercegné pedig gyengéden végigsimít Sarolta hosszú haján, amit az alábbi videóban 1.48-tól nézhetsz meg. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.