Baby Gaga a láthatáron? Lady Gagát gömbölyödő pocakkal fotózták

Lady Gaga
FilmMagic/ - Andrew Toth
várandós terhes Lady Gaga lesifotó
Elindultak az énekesnő várandósságáról szóló pletykák, de nem minden alap nélkül... Lady Gaga egy családi esküvőn jelent meg egy testhezálló ruhában, ami a hasánál bizony kissé dudorodott.

Terhesnek hiszik az énekesnőt. A híresztelést Lady Gaga egy fotója indította el, ugyanis a sztár egy testhezálló ruhában jelent meg egy családi esküvőn, és bizony a hasa gömbölyödőnek tűnik a felvételen.

Lady Gaga
Lady Gaga terhességéről pletykálnak
Forrás: AFP

Lady Gaga várandósságáról pletykálnak

A 38 éves sztár egy fekete, testhezálló ruhában jelent meg a hétvégén testvére, Natalie Maine-ben tartott esküvőjének próbavacsoráján. A róla készült lesifotókon pedig az látható, hogy az énekesnő hasa bizony gömbölyödik. A fotókat látva a rajongók egyből a terhességéről kezdtek beszélni. "Baby Gaga" - írta egyszerűen az egyik felhasználó, de többen is abban reménykednek, hogy az énekesnő tényleg terhes. Lady Gaga egyébként már hosszú ideje a 46 éves Michael Polansky üzletemberrel él kapcsolatban, de esetleges családalapítási terveikről eddig még nem beszéltek.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.