Meghan Markle nyomós okkal választotta azt a bizonyos ruhát Lilibet első születésnapjára

Lilibet
Prince Harry/Instagram -
születésnap Meghan Markle ruha Lilibet Diana
Meghan Markle egy kaliforniai tervezőt bízott meg azzal, hogy készítse el Lilibet ruháját első születésnapjára. Információk szerint érzelmi oka lehet annak, hogy Meghan Markle kék ruhát választott kislányának.

Lilibet, aki ma ünnepli harmadik születésnapját, édes kis ruhában ünnepelte az első évét 2022-ben. A ruháját készítő tervezetőt Meghan Markle nyomós okkal választotta ki, Isabel Garreton ugyanis azzal a céllal alapította vállalkozását, hogy támogassa a hátrányos helyzetű nők előrehaladását.

Meghan Markle
Meghan Markle nyomós okkal választotta azt a bizonyos ruhát Lilibet első születésnapjára 
Forrás: Getty Images

Meghan Markle emlékezetessé tette Lilibet első születésnapját

A ruhát készítő cég több mint 30 évvel ezelőtt alapította a kaliforniai tervező, Isabel Garreton, de a vállalat a születésnapi esemény után nem sokkal megszűnt. Harry és Meghan egy aranyos fotót tettek közzé Lilibetről a kertben tartott piknikpartiján, amelyet barátjuk, a fotós Misan Harriman készített. Az eseményt a windsori Home Parkban található Frogmore Cottage-ban tartották, család és barátok körében. A kis Lilibet egy bájos kék kötényruhát viselt. Az öltözethez tartozott egy hozzáillő sapka és nadrág is, illetve a születésnapos egy fehér szalagot is viselt vörös hajában, ami megtévesztően hasonlított a fiatal Harry herceg hajkoronájára.

Lilibet születésnapjáról nem fog megemlékezni a brit királyi család

Az elmúlt években a brit királyi család nem emlékezett meg nyilvánosan a nem dolgozó királyi családtagok születésnapjáról. Harry és Meghan Markle távozásával változott a protokoll, ez lehet a fő oka annak, hogy nem gratulálnak hivatalos oldalaikon sem Lilibet Dianának, sem Archie-nak. Bár a királyi család 2022-ben még nyilvánosan megemlékezett Lilibet első születésnapjáról, azóta nem történt hasonló gesztus. Az akkori üzenet is szűkszavú volt, és így szólt: „Nagyon boldog első születésnapot kívánunk Lilibetnek!"

Lilibet csak egyszer találkozott Károly királlyal

A britek már régen várnak arra, hogy Harry “hazatérjen”, és rendeződjön viszonya az édesapjával és a testvérével. Minden bizonnyal Archie-nak és Lilibetnek is sokat adna, ha tarthatnák a kapcsolatot nagyapjukkal és unokatestvéreikkel. Phil Dampier, királyi szakértő szerint a király csak egyszer találkozott Lilibettel, és Archie-val is csak néhányszor.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.