Rólunk szól: Mandy Moore harmadik babáját várja

Mandy Moore
Northfoto -
gólyahír Rólunk szól Mandy Moore
Érkezik Mandy Moore és Taylor Goldsmith harmadik közös gyermeke. A Rólunk szól Rebeccája a kozösségi oldalon jelentette be: várandós.

Az Instagramon, kedves fotóval tette közzé a nagy hírt a Rólunk szól színésznője, Mandy Moore, miszerint harmadik, Taylor Goldsmith-szel közös gyermekével várandós. A hároméves August pólóján  a "nagy", az egyéves Oscarén a "középső" felirat olvasható. 

Rólunk szól színésznője, Mandy Moore
A Rólunk szól színésznője harmadik gyermekével terhes
Forrás: FilmMagic

Rólunk szól: Mandyéknek is meglesz a nagy hármas 

"Az élet néha utánozza a művészetet. Hamarosan érkezik a harmadik a saját nagy hármasunkba. Alig várom, hogy ezeknek a fiúknak legyen egy kishúguk" - írta a képhez a színésznő, utalva ezzel a Rólunk szól című évtizedeket felölelő sorozatra.

Aki látta a This is Us - Rólunk szól - sorozatot, emlékszik, hogy Mandy Moore karakterének, Rebecca Pearsonnak és férjének, Jacknek, akit Milo Ventimiglia alakít  is három gyermeke, két fia és egy lánya van. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.