Shannen Doherty: "A férjem azt várja, mikor halok már meg"

AFP -
válás fotó tartásdíj Shannen Doherty rák
A színésznő egyértelműen keresőképtelen, így tartásdíjat kér férjétől. A végstádiumú rákos Shannen Doherty azt állítja, a fotós Kurt Iswarienko szándékosan halogatja a dokumentumok átadását, hogy ne kelljen fizetne.

Shannen Doherty és a fotós Kurt Iswarienko válása 2023 áprilisa óta húzódik már, a színésznő azt állítja, férje nem működik együtt a bírósággal. Nem ad át fontos pénzügyi adatokat se a leltárt azokról a munkáiról, amelyeket a házasságuk alatt készített és ahhoz szükségesek, hogy megállapítsák, mennyi tartásdíjat kell fizetnie súlyos beteg feleségének.

Shannen Doherty
Évekkel ezelőtt Shannen Doherty férjével vett részt az American Cancer Society's gálán Los Angelesben
Forrás: Getty Images

Shannen Doherty szerint Kurt okkal halogatja, hogy kimondják a válást

"Kurt húzza-halasztja a procedúrát, nem adja át az értékes fényképarchívumot, és abban reménykedik, hogy meghalok, mielőtt fizetnie kell nekem. Ő éli az életét, extravagáns életmódot folytat és kibújik a felelősség alól, én pedig nem férek hozzá a pénzünkhöz" - írta Doherty a bírósági dokumentumokban. Shannen Doherty - aki azt állítja férje megcsalta - úgy véli, járna neki a tartásdíj, mivel betegsége miatt a havi jövedelme jócskán lecsökkent.

Luxusélettel vádolja férjét

"Kurt használja a repülőgépet, több ezer dollárt költ gyógyfürdőkben, ékszer- és luxusmárkák üzleteiben és utazgat, miközben azt állítja, hogy nincs elég pénze, hogy eltartson" – írta Doherty, akinél 2015-ben diagnosztizáltak először mellrákot. Később úgy tűnt, gyógyulófélben van, de 2019-ben kiderült, a daganata áttéteket képzett és azóta folyamatosan kezelés alatt áll. Ügyvédje indítványában leszögezi, a Shannen keresőképtelen és az is marad.  "Shannen színésznő. A legtöbb bevételt ebből szerezte a házassága előtt. Egészségügyi problémái miatt nagyrészt munkaképtelen, és nincs kilátás arra, hogy a jövőben munkát tud vállalni. Ma gyakorlatilag minden jövedelmét a házassága előtt végzett színészi munkájából származó maradványjövedelem jelenti. Ennek nagy része a Charmed (Bűbájos boszorkák) című televíziós sorozatból származik. Ez azonban 2024. június 30. után már nem lesz látható egyetlen nagyobb streaming platformon sem. Ennek eredményeképpen Shannen jövedelme drámaian csökkenni fog" - írta. 

Shannen Doherty on the set of Charmed
Shannen Doherty a Charmed forgatása alatt 
Forrás: Getty Images

A férj ügyvédje szerint a színésznő nem mond igazat

Iswarienko ügyvédje azt állítja, ez nem igaz és  2023 októberében egyezséget ajánlottak fel a színésznőnek, amit ő tagad. "Képtelen az az állítás, hogy Kurt arra vár, hogy Shannen meghaljon" – nyilatkozta Katherine Heersema ügyvéd. "A legjobbat akarja Shannennek, és azt szeretné, ha mihamarabb elválhatnának és mindketten továbbléphetnének" - tette hozzá

 

 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.