anya-lánya kapcsolat katie holmes Suri Cruise Tom Cruise
A közösségi platformra feltett videó nagyon beszédes. Suri Cruise jövőjéről árulkodik a felvétel.

Tom Cruise és Katie Holmes lánya, Suri Cruise idén érettségizik, és már azt is tudni, hogy New Yorkot vagy Los Angeles helyett Közép-Nyugatra megy főiskolára, a tekintélyes Carnegie Mellon Egyetemre jár majd.

Suri Cruise
Suri Cruise a Carnegie Mellon Egyetemre készül
Forrás: Northfoto

Suri a TikTokon "jelent meg" Carnegie Mellon feliratú pulcsiban: innen lehet tudni, hogy valószínűleg itt folytatja tanulmányait. 

Suri Cruise kirepül a szülői házból 

Bennfentesek úgy tudják, hogy Suri Cruise művészeti képzésre jelentkezett, az iskola design tagozatában a grafikusoktól, illusztrátoroktól, animátoroktól, divattervezőktől és az előadóművészekig képeznek hallgatókat. Választása nem meglepő, ugyanis a  LaGuardia Zenei, Művészeti és Előadóművészeti Középiskola tanulója volt, amely a vizuális művészetek és az előadóművészetek oktatására specializálódott.

Úgy tudni, Suri döntése, hogy Pittsburgh-be költözik, nagy szomorúságot okoz édesanyja, Katie Holmes számára, ugyanis mivel egyedül nevelte lányát, a szokásosnál is szorosabb a kapcsolat közöttük. Természetesen azt szeretné, hogy Suri a számára legmegfelelőbb helyen tanuljon, így meg sem próbálja lebeszélni a választásáról. 

 

EXCLUSIVE: Katie Holmes and Look-Alike Daughter, Suri Cruise are Spotted on a Girls Night Out in New York City.
Suri és édesanyja nagyon közel állnak egymáshoz
Forrás:  Northfoto 

Elhagyta az apja nevét

Suri Cruise már nem használja édesapja családnevét - legalábbis akkor, amikor fel kell lépnie valahol. A 18 éves lány, aki színészi babérokra tört, a Head Over Heels iskolai előadás apropóján adott egy finom, de észrevehető nyilatkozatot személyazonosságáról. A szereposztásból kiderült, hogy a lány felvette édesanyja középső nevét, a névsorban Suri Noelle néven szerepel. Az anyakönyvi kivonatába születésekor a Suri Cruise név került be. Katie Holmes teljes neve ugyanis Kate Noelle Holmes.  

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.