Tarantino egy fillért sem ad az anyjának közel 100 millió fontos vagyonából

sérelem gyerekkor vagyon quentin tarantino
A rendező arról beszélt, hogy miért nem osztja meg hatalmas vagyonát édesanyjával. Tarantino nem bocsát meg az elszenvedett sérelmei miatt.

Quentin Tarantino nyíltan beszélt arról, miért döntött úgy, hogy nem osztja meg anyjával, Connie Zastoupillal, a jelentős, körülbelül 94 millió fontos vagyonát amit filmjeivel keresett. 

Tarantino gyermekkora óta haragszik édessanyjára
Tarantino gyermekkora óta haragszik édessanyjára
Forrás: AFP

Tarantino lelkén súlyos sebeket ejtettek anyja szavai

A kétgyermekes rendező, Tarantino gyermekkora óta haragszik édessanyjára, amely egy különösen rossz élményéből fakad. Még mindig fáj visszaemékeznie arra, amikor anyja hevesen kritizálta őt az iskolai teljesítménye miatt, és lenézően utalt írói ambícióira, kijelentve, hogy az "írói karrier" amit tervez, már véget is ért. A Ponyvaregény rendezője ekkor fogadta meg: ha sikeres író lesz, akkor anyja egy fillért sem fog látni a bevételéből. Ez az ígéretet a rendező egyébkéként mindvégig betartotta, kivéve egy alkalommal, amikor anyagi segítséget nyújtott anyjának, hogy befizethesse az adóját. Tarantino arról beszélt, a szavaknak súlya van, és komoly következményekkel járnak, hatalmas károkat tehetnek az emberi kapcsolatokban. 

Reagált az édesanyja is

A rendező édesanyja, Connie, a sajtón keresztül reagált fia szavaira: azt mondta, Quentin kontextus nélkül idézi őt, ami teljesen hamis képet mutat a helyzetről. Hozzátette, sajnálja, ha Quentin így emlékszik a történtekre, nem volt szándékában megalázni a fiát. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.