Vilmos herceg elárulta, hogyan tölti a születésnapját

The King Passes Role Of Colonel-In-Chief Of The Army Air Corps To The Prince Of Wales
Getty Images - Max Mumby/Indigo
születésnap utazás Vilmos herceg
Vilmos herceg június 21-én ünnepli a 42. születésnapját. A trónörökös elárulta, hogy a jeles napot külföldön fogja tölteni.

A Kensington-palota megerősítette, hogy Vilmos herceg jövő héten Németországba utazik, hogy megnézze, amint az angol férfi labdarúgó-válogatott Dánia elleni mérkőzését. Az összecsapásra a frankfurti arénában kerül sor június 20-án csütörtökön, egy nappal a herceg 42. születésnapja előtt.

Vilmos herceg
Vilmos herceg nem akárhol ünnepli a születésnapját
Forrás: The FA via Getty Images/

Vilmos herceg születésnapi terve

A hamarosan 42. születésnapját ünneplő Vilmos herceg egy nappal a születésnapja előtt utazik Németországba, hogy élőben nézhesse meg az angol férfi labdarúgó-válogatott Dánia elleni meccsét. A trónörököst, aki egyébként az Angol labdarúgó-szövetség elnöke, egyedül érkezik a mérkőzésre, Katalin továbbra is a gyógyulására koncentrál. Valószínű, hogy a gyerekek sem tartanak vele, mivel még tart a tanítási időszak. Bár a királyi család rajongói örömmel fogadták, amikor György, aki júliusban tölti be a 11. életévét, elkísérte szüleit két angol mérkőzésre a 2020-as Európa-bajnokságon, amely végül a koronavírus miatt 2021-ben lett megrendezve.

Lajos herceg jótanácsa: ezt üzente édesapjával az angol fociválogatottnak

A walesi herceg kedden reggel ellátogatott az angol válogatott edzésére, hogy sok szerencsét kívánjon nekik, mielőtt Németországba utaznak az Eb-re. Vilmos beszélgetett Gareth Southgate szövetségi kapitánnyal, és minden játékosnak átadta a mezt, amiben vasárnap este Szerbia ellen pályára lépnek. Látogatása során Vilmosnak lehetősége nyílt arra is, hogy lelkesítő beszédet tartson, ennek keretében pedig megosztotta velük kisebbik fia, Lajos herceg bölcs szavait.

Srácok, miközben idefelé tartottam, azon gondolkodtam, mit is mondhatnék nektek, hiszen tapasztalt csapat vagytok. Mit mondhatnék én, hogy segítsek? Ma reggel az iskolába mentem a gyerekekkel, és megkérdeztem tőlük, hogy »mit mondjak ma az angol csapatnak?«. A legjobb tanács, amit kaptam, az volt, hogy egyetek kétszer annyit, mint amennyit általában szoktatok. Szinte látom magam előtt, ahogy hatalmas pocakkal szaladgáltok a pályán. Úgyhogy azt hiszem, a kisebbik fiam tanácsait érdemes fenntartásokkal fogadni!


Harry Kane, az angolok csapatkapitánya viccelődve ennyit mondott Lajos herceg javaslatára: „Nem hiszem, hogy a táplálkozási szakértőnk örülne ennek a tanácsnak”.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.