Weisz Fanni megmutatta göbölyödő pocakját: kiderült, mikor érkezik a baba

terhesség Weisz Fanni kisbaba
Weisz Fanni hétfőn jelentette be a közösségi oldalán, hogy eljegyezték és babát vár. Csak egy napot kellett várni arra, hogy gömbölyödő pocakját is megmutassa.

Weisz Fanni hétfőn jelentett be, hogy kisbabát vár és eljegyezték. A bejegyzéshez fotót is mellékelt, melyen megmutatta gyönyörű gyűrűjét is. Fanni Instáját elözömlötték a gratuláló kommentek, ezeket köszönte meg egy újabb fotóval, amin már a pocakját is láthatjuk.

Weisz Fanni
Weisz Fanni kisbabát vár
Forrás: Weisz Fanni/Instagram

Szeretném megköszönni a sok gratulációt, sok kedves üzenetet. Még mindig nem hiszem el, hogy várandós lettem! Olyan félelmetes, persze nagy öröm is. Természetesen hatalmas nagy boldogság van, de néha hirtelen rám tör az érzés, hogy bizony ez milyen hatalmas felelőség, mennyire kell majd vigyáznom a kis angyalkámra. Vajon jó anya leszek majd? Mindent jól tudok csinálni? Mi lesz tovább? Tudom, még odébb van :) bár már nem is annyira, de olyan kíváncsian várom, milyen lesz, ha már hárman leszünk? Persze lesz segítségünk, nagyszülők, dédszülők, akik már most is rengeteg tanáccsal látnak el, nagyon izgalmas, ami most történik velünk!

 — írta Weisz Fanni a képhez, aki az egyik kommentelőnek azt is elárulta, hogy a 15. hétben van, a baba tehát december közepén érkezhet. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.