Vilmos herceg fontos szerepet töltött be Westminster hercegének esküvőjén

The Wedding of The Duke of Westminster and Miss Olivia Henson
Getty Images - Max Mumby/Indigo
királyi család esküvő Vilmos herceg
Hugh Richard Louis Grosvenor, Westminster 7. hercege június 7-én hivatalosan is összekötötte az életét a 33 éves férfi Olivia Hensonnal a chesteri katedrálisban, a nagy eseményen a királyi család tagjait Vilmos herceg képviselte.

Angliában az év társadalmi eseménye Hugh Grosvenor, Westminster hercegének esküvője volt, amire június 7-én került sor. Vilmos herceg fontos szerepet töltött be az eseményen, amellett, hogy ő képviselte a királyi családot. Harry és Meghan visszutasították a meghívást annak ellenére, hogy a herceg Archie keresztapja.

Vilmos herceg
Vilmos herceg fontos szerepet töltött be Westminster herceg esküvőjén
Forrás: WireImage

Vilmos herceg mosolyogva érkezett az esküvőre

Vilmos sokakat meglepett azzal, hogy leendő uralkodóként egy egyszerű fekete kisbusszal érkezett néhány vendéggel együtt. Ő volt az, aki a négyszáz meghívott vendéget fogadta, és a helyükre kísérte őket. Sokan bíztak abban, hogy Vilmos herceget nagyobbik fia, György is elkíséri, de ő végül nem tudott az édesapjával tartani, iskolába kellett mennie. Katalin hercegné egészségi állapota miatt nem vesz részt az esküvőn, Károly király pedig nemrég érkezett haza Franciaországból.  Hugh Grosvenor azonban nemcsak velük van szoros kapcsolatban, hanem Harry herceggel is, legalábbis akkor még így volt, amikor a pár első gyereke, Archie megszületett, ugyanis Hugh lett a kisfiú keresztapja, de ő György hercegé is. A kötelék ellenére azonban Meghan Markle és Harry herceg visszautasították az esküvői meghívást. 

Az újdonsült hercegi pár

A friss házasok információk szerint barátokon keresztül ismerték meg egymást, Olivia az esküvő után a Westminster hercegnője címet kapta meg. Az újdonsült hercegné egyébként  a Marlborough College-ba járt, mint Katalin hercegné. Károly király keresztfiát, Vilmos és Harry herceg barátját sokáig  a királyi család és egész Nagy-Britannia legkelendőbb agglegényének tartották. A fiatal férfi 2016-ban örökölte a címét és a Grosvenor birtokot, miután apja meghalt. Birtokai a gazdag londoni Belgravia és Mayfair negyedekben, valamint az Eaton Hallban találhatók. Grosvenor vagyona tavaly óta nőtt, 2023-ban a becsült nettó vagyona még 9,878 milliárd fontot ért.

The Wedding of The Duke of Westminster and Miss Olivia Henson - VIP Arrivals
Westminster hercege és hercegnője
Forrás: Alan Chapman/Dave Benett/Getty I

 


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.