Kiderült a teljes igazság Brad Pitt és a gyerekei kapcsolatáról

Brad Pitt
AFP -
Angelina Jolie Brad Pitt Shiloh Jolie forgatás
A nagyok nem keresik, a kicsikkel is ritkán találkozik a színész. Brad Pitt a tengerentúlon forgatja az F1-et.

Egyre inkább bebizonyosodni látszik, hogy Angelina Jolie mindent megtesz azért, hogy gyerekeiket teljesen elválassza apjuktól. Brad Pitt pedig mintha feladta volna a harcot... Emellett az is igaz, hogy Pitt sem tesz meg minden tőle telhetőt, pedig a jog szerint láthatná kiskorú gyerekeit.

Angelina Jolie, Brad Pitt "By The Sea" World Premiere Opening Night Gala AFI Film Festival
Angelina Jolie és  Brad Pitt 2015-ben 
Forrás: Northfoto

Brad Pitt a tengerentúlon forgat

"Brad Pitt gyakorlatilag semmilyen kapcsolatban nem áll felnőtt gyermekeivel"mondta a People-nek egy családhoz közeli forrás. A bennfentes azt is elárulta, hogy a színész elfoglaltsága miatt alig találkozik a fiatalabb gyerekeivel is – Pitt jelenleg a tengerentúlon forgatja Forma-1-es filmjét az F1-et, ami majd 2025 nyarán kerül mozikba. Hozzátette, a pár felügyeleti szerződése lehetővé teszi, hogy Pitt meglátogassa kiskorú gyermekeit. a nagyokak pedig saját döntésük, hogy találkoznak-e az apjukkal. A 22 éves Maddox, a 20 éves Pax, a 19 éves Zahara, a 18 éves Shiloh és az ikrek, a 15 éves Knox és Vivienne sosem látogatják meg a színészt, még az Apák napját sem akarták Brad Pitt társaságában tölteni.

Angelina a hunyó? 

Több forrás szerint Brad Angelinát okolja a feszült családi dinamikáért. "Úgy érzi, hogy az a negatív narratíva, amit Angelina a gyerekeknek prezentál, nagyban akadályozza az újrakapcsolódásra irányuló erőfeszítéseit" - árulta el az egyik forrás. "Mivel Angelina napi befolyással bír a gyerekekre, Brad szinte lehetetlennek tartja, hogy megváltoztassa a felfogásukat" - tette hozzá. 

Angelina Jolie és a gyerekek
Angelina Jolie és a gyerekek 
Forrás: Northfoto

A legnagyobb csalódása Shiloh

Egy Pitthez közel álló forrás a közelmúltban elárulta, Pitt teljesen kiakadt, hogy kedvenc gyermeke, Shiloh se viseli már a nevét, hiányzik neki a családja. Nem ő az első, Maddox, Pax és Zahara sem használják már a Pitt nevet, ahogy Vivienne sem. Egyedül Knox az, aki egyelőre nem nyilvánította ki ilyen formában az apjától való elhatárolódását. 

Ines boldogan vállalna gyereket

Brad Pitt azonban Ines de Ramonnal boldog: a pár gyereket vagy gyerekeket szeretne, és attól sem riadnak vissza, hogy béranyát fogadjanak. Ismerőseik szerint Pittnek Ines az egyetlen lehetősége, hogy újra családja legyen. 

Brad Pitt és barátnője, Ines de Ramon
Brad Pitt és barátnője, Ines de Ramon a Brit Nagydíjon jelent meg kéz a kézben a minap 
Forrás: Getty Images

Angelina Jolie-nak és Brad Pittnek hat közös gyereke van: Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox és Vivienne

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.