Eddie Murphy titokban megnősülhetett: feleségének nevezte a menyasszonyát

meglepetés esküvő Eddie Murphy
Eddie Murphy és Paige Butcher 2012-ben kezdtek randizni, hat évvel később eljegyezték egymást, de az esküvő váratott magára - egészen eddig.

Eddie Murphy a The New York Times egyik podcastjában két alkalommal is a feleségeként említette Paige Butchert, akiről eddig úgy tudtuk, hogy a menyasszonya. A 63 éves komikus és a 44 éves Butcher 2012-ben kezdtek randizni, majd 2018-ban jegyezték el egymást. Van két közös gyermekük is, Izzy Oona 8 éves, fiuk, Max Charle pedig 5.

Paige Butcher and Eddie Murphy attend the Los Angeles Premiere Of Netflix's "Beverly Hills Cop: Axel F" at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on June 20, 2024
Paige Butcher és Eddie Murphy
Forrás: Getty Images via AFP

Eddie Murphy kétszer is a feleségeként hivatkozott Butcherre

A podcast egy pontján a műsorvezető és Murphy arról beszélgettek, milyen érzés volt az a színész számára, amikor a pályája elején Marlon Brando felfigyelt rá, és meg akarta ismerni. Murphy azt mondta, hogy ő sajnos "annyira nincs képben" azzal, hogy mi és ki számít mostanság menőnek, nem lenne képes felismerni a fiatalabb tehetségeket.

„Régen annyira menő voltam, tudtam, ki kicsoda, most pedig annyi minden van. Néha megkérdezem a feleségemet: 'Ki ez az ember?'" - mondta Murphy.

Később Eddie Murphy arról is beszélt, hogy milyen tévéműsorokat néznek a párjával.

„A feleségemmel együtt az összes olyan műsort nézzük, amelyben énekverseny van" - árulta el a színész.

A People megkereste Murphy menedzserét, de az nem kommentálta a híreket.

Ez is érdekelhet.: 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.