Eljegyezték Julia Roberts unokahúgát: Emma Roberts ezzel a színésszel jött össze - Fotó

Emma Roberts és Cody John
Getty Images/Pierre Suu -
gyűrű Cody John Emma Roberts eljegyzés
"Ezt kiteszem, mielőtt anyukám mindenkinek elmondja" - írta eljegyzésének bejelentéséhez a színésznő. Julia Roberts unokhúga, Emma Roberts megmutatta gyönyörű gyűrűjét.

Emma Roberts Instagram-oldalán jelentette be, hogy eljegyezték. Julia Roberts 33 éves unokahúga a gyűrűjét is megmutatta a fotón, melyen vőlegényével, Cody Johnnal látható.

Emma Roberts és Cody John
Emma Roberts és Cody John
Forrás: Variety via Getty Images/Monica Schipper

Instagramon jelentette be eljegyzését Emma Roberts

"Ezt kiteszem, mielőtt anyukám mindenkinek elmondja" - írta a fotóhoz Emma Roberts, utalva ezzel arra, hogy annak idején édesanyja kotyogta ki, hogy várandós, és ő rakta ki az első fotót a színésznő kisfiáról úgy, hogy annak arca is látszódott. A 33 éves sztárnak nem a mostani vőlegényétől van gyereke, hanem Garrett Hedlund színésztől, de ők nem kötötték össze az életüket, vagyis ez lesz Emma első házassága.

A vőlegénye Cody John színész, aki játszott a Wu-Tang: Egy amerikai saga című filmben, valamint Az újonc című drámában. 

Roberts és mostani vőlegénye már 2022 óta alkotnak egy párt, és azóta néhány közös fotót már megosztottak a közösségi oldalakon annak ellenére, hogy a színésznő egyébként szereti titokban tartani a szerelmi életét. "Soha nem akarok beszélni azokról a kapcsolatokról, amelyekben élek, vagy amelyek véget érnek vagy véget értek" - mondta korábban. "Elég nehéz egyedül is együtt lenni valakivel, nemhogy a közönség előtt".

Emma Roberts, mint Julia Roberts unokahúga és Eric Roberts lánya, sokat tud arról, milyen Hollywoodban érvényesülni ilyen kivételezettként.

Elmondta, szerinte az emberek fontos tényezőket hagynak figyelmen kívül akkor, amikor arról beszélnek, az ilyen családi kapcsolatokkal rendelkezőknek sokkal könnyebb érvényesülniük a szakmában. Emma Roberts úgy véli, az emberek csak a sikereket látják, azt nem, milyen út és hány visszautasítás előzött meg egy-egy szerepet, ezért ő azokról a meghallgatásokról is be szokott számolni, amik nem sikerülnek, így mindenki láthatja, az ő ölébe sem hullik csak úgy a siker. 

"Az emberek általában csak a sikereidet látják, mert csak akkor figyelnek rád, amikor egy film főszereplője vagy.  Azt nem látják, mennyi visszautasítást kaptál az oda vezető út során"

 - árulta el. "Ráadásul, ha az embereknek rossz tapasztalataik vannak a családod más tagjaival, akkor benne van a pakliban, hogy soha nem kapsz esélyt arra, hogy megmutasd, mire vagy képes" - tette hozzá.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.