Hollywoodi hírességek eltitkolt gyerekei – Ez az 5 színész nem vállalta fel mellékágon született csemetéjét

OSCARS-TYLER AND DAUGHTER
Steven Tyler, Liv Tyler
LUCY NICHOLSON / AFP - AFP
világhírnév karrier gyerek
Bizony a világsztárok sem tökéletesek, sőt! Ezúttal olyan hollywoodi hírességek vannak terítéken, akiknek mellékágon született gyerekük és nem vállalták fel őket...

Vannak olyan hollywoodi hírességek, akik bár a külvilág felé boldog házasságban életek, titokban affért folytattak alkalmazottaikkal. Ezekből pedig egyeseknek még gyerekük is született. Bár több esetben váláshoz vezetett a félrelépés, a híres szülők nem vagy csak nagyon nehezen vállalták fel mellékágon született csemetéjüket. A gyerekek azóta már felnőttek és le sem tagadhatnák híres szülőjüket! Lássuk kik azok!

Hollywoodi hírességek eltitkolt csemetéi
Hollywoodi hírességek eltitkolt csemetéi Forrás: Getty Images

Hollywoodi hírességek eltitkolt csemetéi

Jack Nicolson

A szintén színész Tessa Gourin többször kifejezte már, mennyire zavarja, hogy apja, Jack Nicholson nem kíván részt venni az életében. A közel 30 éves színésznőnek hosszú évekig titkolnia kellett, hogy ki az apja. A színész bár fizette lánya tanulmányait, sosem tartotta a gyerekének Tessát, akit a mai napig nem is ismert el hivatalosan. A világhírű színésznek öt másik gyereke is van, akikkel jó kapcsolatot ápol.

  Tessa Gourin Jack Nicholson
A szintén színész Tessa Gourin többször kifejezte már, mennyire zavarja, hogy apja, Jack Nicholson nem kíván részt venni az életében
Forrás: Profimedia/Northfoto

Arnold Schwarzenegger

Noha Arnold Schwarzenegger a házasságával fizetett a viszonyért, ma már egyre több időt tölt volt házvezetőnőjével közös fiával, a testépítő Joseph Baenával. Bár Arnold sokáig titkolta volt felesége előtt is az affért az alkalmazottal, 2011-ben kiderült minden. A házvezetőnő fia ugyanis a megszólalásig hasonlít az egykori testépítőre.

PREMIUM EXCLUSIVE Arnold Schwarzenegger Is Joined On Morning Bike With Son Joseph Baena
Arnold Schwarzenegger ma már egyre több időt tölt volt házvezetőnőjével közös fiával, a testépítő Joseph Baenával
Forrás: NORTHFOTO/X17online.com

Boris Becker

Ha mást nem is, modellkarrierjét biztosan Boris Beckernek köszönheti Anna Ermakova, aki egy az egyben örökölte apja karakteres vonásait. Az évekkel ezelőtt óriási botrányt kavart történet emberileg nem vet túl jó fényt az egykori tenisz csillagra, ugyanis hosszú évekig tagadta, hogy ő a modellé vált kislány édesapja. Anna egy egy éjszakás, illetve egy néhány perces kalandból született.

Ha mást nem is, modellkarrierjét biztosan Boris Beckernek köszönheti Anna Ermakova
Forrás:  DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Steven Tyler

Egészen 11 éves koráig maga Liv Tyler sem tudta, hogy az Aerosmith zenekar frontemberének a lánya, de mióta kiderült az igazság, jó kapcsolatot ápol Steven Tylerrel. Le sem tagadhatnák egymást, ugyanis a színésznő örökölte édesapja hatalmas, széles ajkait is.

Givenchy - Arrivals - Spring 2016 New Steven Tyler és Liv Tyler
Egészen 11 éves koráig maga Liv Tyler sem tudta, hogy az Aerosmith zenekar frontemberének a lánya
Forrás: Getty Images via AFP/2015 Getty Images

Eddie Murphy

Igazi nagycsaládos szülőnek vallhatja magát Eddie Murphy. Igaz, a tíz gyermeke öt különböző édesanyától született, akik közül többen csak egy-egy félrelépés idejéig játszottak szerepet a sztár életében. A legbotrányosabb ügye Mel B-vel, az egykori Spice Girls tagjával volt. Közös kislányukat a Beverly Hills-i zsaru sztárja egy apasági teszt elvégzése után ismerte csak el.

Eddie Murphy, MelB és gyermekük
Eddie Murphy legbotrányosabb ügye Mel B-vel volt
Forrás: Getty Images/Northfoto


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.