Ki érti ezt? Jennifer Lopez és Ben Affleck lánya együtt vásároltak

hollywood Ben Affleck Violet Affleck Jennifer Lopez
Az énekesnőt és Violet Afflecket szombaton látták együtt vásárolgatni. Jennifer Lopez és mostohalánya az East Hampton Antiques & Design Show-ra látogatott ki Hamptonsban.

Az 54 éves Jennifer Lopezt és Violetet a lány egyik barátnője is elkísérte, együtt sétálgattak hárman, miközben a kínálatot vizsgálgatták. Violet egy rózsaszín rövid ujjú inget, és egy színben hozzáillő maxiszoknyát viselt. Nagyon sokszor láthatjuk őt maszkban. A közelmúltban elkapott egy vírusfertőzést, azóta követeli a maszkviselés visszaállítását. Lopez egy fehér, fodros trikóban és egy kék, bőszárú farmerban volt, amihez barna platformszandált viselt.

Jennifer Lopez, Violet Affleck, Ben Affleck
Jennifer Lopez jó viszonyt ápol a férje gyerekeivel és erre tudatosan figyel
Forrás: Getty Images

A Page Six egyik forrása azt mondta, hogy Lopez és Violet nem maradt észrevétlen a vásárban, "emberek vették körül őket", de "nyugodtak maradtak". 

Valószínűleg nem ez volt mostanában az énekesnő egyetlen közös programja a lányokkal, uyanis egy videót is megosztott a közösségi oldalán. A felvételen autókázás közben élvezik éppen a napsütést.

Jennifer Lopez Ben Affleck lányával tölötte a szabadidejét
Jennifer Lopez Ben Affleck lányával tölötte a szabadidejét

Azért is érdekes, hogy Jennifer Lopez közös programot szervezett a mostohalányával, mert hetek óta csak azt hallhatjuk, hogy vége a házasságának Ben Affleckkel, Violet apjával. A pár már hirdeti a Beverly Hills-i otthonát. Affleck már elég régen bérelt házban lakik, és igen sietős lenne számára a luxusvilla eladása, sosem volt ott boldog.

Jennifer Lopez még küzd a házasságáért

A párost utoljára június 2-án látták együtt Ben fia, Samuel kosárlabda meccse előtt, de mindketten nagyon feszültnek tűntek. Egyes források szerint azonban Lopez bármit hajlandó megtenni, hogy megmentse a házasságát.

Jennifer mindent megtesz azért, hogy kontrollálja ezt a helyzetet, bármilyen kellemetlen is. Elmegy a gyerekek rendezvényeire, hogy megmutassa Bennek, hogy a dolgok nem változtak meg számára, ő még mindig a felesége, szereti őt, bármi történjék is, és úgy szereti az ő gyerekeit is, mintha a sajátjai lennének. Jennifer nem hülye. Tudja, hogy a gyerekek életében való részvétel jól mutat, ez az egyik módja annak is, hogy közel maradhasson Benhez és a vegyes családjukhoz.

Lehet, hogy a közös vásárlást is ezért szervezte meg Violettel?

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.