Katy Perry és Orlando Bloom ritkán látott lánya feltűnt az American Idol című műsorban - VIDEÓ

The Tenth Breakthrough Prize Ceremony - Arrivals
Variety via Getty Images/The Tenth Breakthrough Prize Ceremony - Arrivals - Variety
ritka pillanat Katy Perry Orlando Bloom
Ritka pillanatnak lehettek szemtanúi májusban az American Idol című műsor nézői: Katy Perry és Orlando Bloom megmutatták kislányukat Daisey-t, aki az apja ölében ülve nézte végig édesanyja produkcióját.

Különleges anyák napi meglepetésben részesült Katy Perry májusban: az American Idol című műsor egyik élő adását kislánya édesapja ölében ülve nézte végig. A kis Daisey csillogó szemekkel figyelte édesanyja produkcióját.

Katy Perry
Katy Perry és Orlando Bloom ritkán látott kislánya: Daisey az American Idol élő adására kísérte el az édesanyját
Forrás: GC Images

Katy Perry és Orlando Bloom kislánya

A 39 éves énekesnő korábban nem mutatta meg a nyilvánosság előtt kislányát, ám most kivételt tettek színész férjével. Perryt anyák napja alkalmából lepte meg a családja azzal, hogy a közönség soraiból nézték meg a produkcióját az American Idol című műsor egyik májusi élő showjában. A műsor Disney-tematikus estjén a kis Daisy Cinderella jelmezben csillogó szemekkel ült édesapja ölében, ugyanolyan szettben, mint amiben édesanyja színpadra lépett.

Katy Perry megmutatta tökéletes bikinialakját: így strandol a kislányával

Az énekesnő a francia Riviérán piheni ki a fáradalmakat, de nem egyedül. Természetesen családi körben strandol Katy Perry Saint-Tropez gyönyörű strandján. Az énekesnővel tartott párja, Orlando Blooom, közös kislányuk, Daisy Dove, a színész kisfia, Flynn Christopher, valamint a család néhány barátja. Hiába a meghitt pillanatok, a lesifotósok elől nem bújhatnak el. Több fotó is készült róluk, amint élvezik a homokos partot és a hűsítő habokat, miközben Katy Perry tökéletes bikinialakot villantott. Mindeközben Bloom - védve magát a káros napsugaraktól - egy hosszú ujjú felsőben ment vízbe. Ám nem volt ez mindig így. Nem mai történet, 2016-ban, kapcsolatuk korábbi szakaszában történt az eset egy olaszországi nyaraláson: Orlando Bloom és Katy Perry evezni mentek. Elől üét Katy, bikiniben, mögötte térdelt Bloom, teljesen meztelenül. A jelenetet lefotózták és felkerült az internetre is, amelynek az énekesnő egy cseppet sem örült. 

Majdnem meztelen jelent meg párizsi divathéten

Míg a strandon bikiniben, addig a párizsi divathéten szinte meztelenül jelent meg. Katie Perryn nem volt más, mint egy napszemüveg, egy bunda, ami alig takarta a melleit, és egy szakadt harisnya, ami rá volt húzva a cipőjére. A 39 éves énekesnő szettjét elég sokan megbámulták, de valószínűleg pontosan ezt akarta elérni.

 

 


 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.