Michael J. Fox és felesége 36 éve házasok: egy életre szóló szerelem

Michael J. Fox és felesége, Tracy Pollan
WireImage,/Emma McIntyre -
évforduló házasság Michael J. Fox
"Íme, egy életreszóló szerelem az életem szerelmével" - írta a színész. Michael J. Fox és felesége 36. házassági évfordulójukat ünnepelték.

Michael J. Fox Instagram-oldalán köszöntötte feleségét, akivel 36. házassági évfordulójukat ünneplik. Az övék valóban egy életre szóló szerelem.

Michael J. Fox és felesége, Tracy Pollan 2024-ben
Michael J. Fox és felesége, Tracy Pollan
Forrás: Getty Images for TIME/2024 TIME100 GALA/Dimitrios Kambouris

Michael J. Fox 36. házassági évfordulójuk alkalmából posztolt

A színész és felesége, Tracy Pollan 1985-ben találkoztak a Családi kötelékek forgatásán, majd 1988-ban mondták ki egymásnak a boldogító igent, és azóta jóban-rosszban kitartanak egymás mellett. Négy gyerekük születet: Sam Michael, 34 éves, ikerlányaik Aquinnah Kathleen és Schuyler Frances, 28 évesek, és legfiatalabb lányuk, Esmé Annabelle 21 éves. Közülük Schuyler idén férjhez ment: az esküvőre a New York-i Hayfield Catskills luxusszállodában került sor. Vagyis ez az év sok jeles ünnepet tartogatott már a Fox családnak.

A pár idén a 36. házassági évfordulóját ünnepli, aminek örömére mindketten posztoltak közös fotókat az Instagram-oldalaikra. "Íme, egy életreszóló szerelem az életem szerelmével" - írta Michael J. Fox Instagramon a képhez, amelyen még fiatalon láthatóak feleségével. 

Michael J. Fox idén azt is elárulta, a feleségével töltött több mint 30 év volt a legjobb az életében. "Nagyszerű, hogy van egy társad. Amikor mindenki a világon azt hiszi, hogy ismer, van valaki, aki [bizonyos] módon ismer téged. [Csak] egy ember ismer valójában" - árulta el a színész, akit idén azért imádtak az emberek, mert tolókocsiban gitározott a Glastonbury színpadán.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.