"Brutálisan bántalmaztak" - megszólalt Nicolas Cage fiának édesanyja

letartóztatás Nicolas Cage fia Christina Fulton nicolas cage
Édesanyja szerint Weston Cage segítségre szorul súlyos mentális állapota miatt. Nicolas Cage fia rács mögé került, halálos fegyverrel való támadás miatt, az anya pedig most megszólalt az ügyről. "Brutálisan bántalmaztak" - írta nyilatkozatában.

Édesanyja, Christina Fulton megszólalt fia, Weston Coppola Cage ügyével kapcsolatban. "Brutálisan bántalmaztak" - mondta a többi között. Nicolas Cage fia július 10-én került rács mögé egy áprilisi incidens, halálos fegyverrel elkövetett testi sértés miatt. A fiút óvadék ellenében kiengedték, anyja szerint sürgősen segítségre van szüksége.

Weston Cage és Christina Fulton, Nicolas Cage fia
Nicolas Cage fia, Weston Cage és Christina Fulton 2018-ban
Forrás: WireImage/Amanda Edwards

Megszólalt a bántalmazásról Weston Coppola Cage édesanyja - Nicolas Cage fiát letartóztatták

A 33 éves Westont július 10-én, szerdán tartóztatták le, miután feladta magát. Később 150 000 dolláros óvadék ellenében szabadon engedték a rendőrségi feljegyzések szerint. Csütörtökön az 57 éves Christina Fulton közleményt adott ki, amelyben a következőket írta: "2024. április 28-án, 17:30 körül üzeneteket kaptam a fiam, Weston Cage barátaitól a romló mentális állapotáról, és sürgettek, hogy jöjjek segíteni." "Amikor megérkeztem, hogy támogatást nyújtsak és vigasztaljam, már egy mániás dühkitörés közepén volt. Perceken belül brutálisan bántalmaztak, és súlyos sérüléseket szenvedtem" - állította a nő, majd hozzátette: 

"Annak ellenére, hogy kétségbeesetten könyörögtem a kiérkező rendőröknek, hogy vegyék őrizetbe mentális állapotfelmérés céljából, a rendőrök elutasították a kérésemet".

A Los Angeles-i rendőrség csütörtökön megerősítette, hogy a letartóztatás közvetlenül kapcsolódik az április 28-i incidenshez, amelyben Weston állítólag veszekedésbe keveredett édesanyjával, Christina Fultonnal annak Los Angeles-i otthonában, mielőtt a helyzet tettlegességig fajult. "Az incidens során Cage két áldozatot többször megütött, ami sérüléseket okozott."

A Los Angeles-i rendőrség szerint az ügyet május 10-én mutatták be a kerületi ügyészségnek. Az ügyész június 26-án kétrendbeli, halálos fegyverrel elkövetett támadás miatt nyújtott be vádiratot Weston ellen, és valamivel később elfogatóparancsot adtak ki ellene. "Anyaként mélyen elszomorít és aggaszt Weston folyamatos mentális egészségügyi válsága" - mondta Fulton csütörtöki nyilatkozatában. "Elengedhetetlen, hogy megkapja a segítséget, amire kétségbeesetten szüksége van."

Nem Nicolas Cage fia az egyetlen olyan sztárcsemete, aki finoman szólva problémás

A hírességek gyerekeinek nincs hagyományos gyerekkora, legtöbben a születésüktől fogva a figyelem középpontjában állnak, körbeveszi őket a hatalom, a pénz és a hírnév. És nincsenek korlátok, valószínűleg ezért történik meg sok sztárcsemetével, hogy elindulnak lefelé a lejtőn. Ők azok a sztárgyerekek, akik többször is összetűzésbe kerültek már a törvénnyel.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.