Nyári Kuponeső és további akciók a Lidl-ben - Óriási kedvezményekkel juthatsz hozzá kedvenc termékeidhez

Forrás: Lidl
PR cikk akció Lidl Plus
Bár július 1-től a hazai áruházláncoknak már nem kötelező hatóságilag az árengedmények alkalmazása, a Lidl folytatja az árak “befagyasztását” és tartós árcsökkentési programjának keretében újabb 100 termék árát csökkenti.

A Lidl számára kiemelten fontos, hogy az élelmiszereket - köztük a magyar termelőktől és beszállítóktól származó, illetve sajátmárkás termékeket – a lehető legjobb áron kínálja a vásárlói számára, így továbbra is figyelemmel kíséri a vásárlói igényeket és minden esetben arra reagálva dönt arról, hogy hétről-hétre mely árucikkekhez juthatnak olcsóbban a vásárlók. Emellett megmarad a már jól ismert tartós árcsökkentési program is, aminek köszönhetően 2024. májusában már 700 termék volt tartósan olcsóbb az egy évvel ezelőttihez képest. Ráadásul most újabb 100 termék kerül majd tartósan kevesebbe, amelyek között felvágottak, friss húsok, pékáruk, tejek és tejtermékek, kávék, grilltermékek, csokoládék és ostyák egyaránt megtalálhatóak. Így például csökken az ára a Hazánk Kincsei nemespenészes szaláminak, a Dulano light bécsi virslinek, a klasszikus ciabattának, az epres fánknak, vagy éppen az Alesto diákcsemegének. Az árcsökkentés mértéke pedig akár a 33%-ot is elérheti.

„Július 4-től egy hónapon át ömlik majd az eső, de nem akármilyen, hanem a Lidl Plus nyári kuponeső" - áll a Lidl Facebook-posztjában, és valóban: hatalmas kedvezményekkel zsebelhetjük be a kedvenc termékeinket. 

Már javában tart a Nyári Kuponeső a Lidl Plus alkalmazásban. A heti kuponok és ajánlatok mellett minden nap egy-egy ajándékdoboz rejt kedvezményes utalványt.

 Az akció július 24-ig tart, ez idő alatt rengeteg szuper nyári termékhez juthatunk hozzá jutányos áron, mint például:

- friss zöldségek és gyümölcsök (a második napon az isteni Gála sárgadinnye 20 százalékkal volt olcsóbb)

- hús- és tejtermékek (az XXL gyümölcsös ivójoghurt 749 Ft helyett 599 Ft kuponnal)

- háztartási cikkek

- divatcikkek és elektronikai eszközök (a piknik takaró 2999 Ft helyett 1990-ért volt elérhető).

Forrás: Lidl

Ne maradj le a további kuponokról, töltsd le azonnal a Lidl Plus applikációt.

De mi az a Lidl Plus?

A hazai kiskereskedelmi szektor egyik legmeghatározóbb vállalataként a Lidl a vásárlói igényeket szem előtt tartva mindig a lehető legjobb ár-érték arányú termékeket kínálja vásárlóinak. A Lidl telefonos applikációjával, a Lidl Plusszal nemcsak extra vásárlási előnyökhöz és kedvezményekhez juthatsz, de eltárolja a nyugtákat és a hozzád legközelebb lévő, éppen nyitva tartó üzletet is megmutatja. A vállalat digitális hűségprogramja, mely számos előnyt és extra vásárlási kedvezményt biztosít a vásárlóknak már három éve fut óriási sikerrel. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.