Tom Cruise ritkán látott nővérével mutatkozott - FOTÓ

"Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One" Australian Premiere - Arrivals
WireImage/"Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One" Australian Premiere - Arrivals - Don Arnold
ritka pillanat Tom Cruise nővére Tom Cruise
A színészt ritkán láthatjuk a testvéreivel a nyilvánosság előtt, ám a szemfüles fotósoknak köszönhetően a napokban megörökítették őt és legidősebb nővérét. Tom Cruise szemmel láthatóan nagyon boldog volt és felszabadult.

Tom Cruise a Mission Impossible 8 régóta várt folytatásának jeleneteit forgatta a Longcross Stúdióban, és éppen helikopterre szállt Battersea-ben testvérével, amikor a lesifotósok lefotózták őket. Szemmel láthatóan mindketten jó hangulatban voltak.

Tom Cruise
Tom Cruise bal oldalán legidősebb nővére, Marian, illetve a jobbján édesanyja, Mary Lee
Forrás: Patrick McMullan via Getty Image/Patrick McMullan Archives

Tom Cruise ritkán látott nővérei

Bár kevesen tudnak róla, a 62 éves színésznek három nővére van, Marian, Lee-Ann és Cass, akikkel a mai napig nagyon szoros kapcsolatot ápol. Édesanyjuk, Mary Lee 2017-ben halt meg, édesapjukkal nem volt jó Tom viszonya, egy 2006-os interjúban részletezte, milyen bántalmazásokat kell átélnie miatt.  Thomas Cruise Mapother III 1984-ben vesztette életét. Azt mondta, hogy Thomas 

egy igazi zsarnok és gyáva volt... az a fajta ember, aki, ha valami rosszul ment, beléd rúgott. Ez egy nagy lecke volt az életemben - hogyan édesget valaki magához, hogy biztonságban érezd magad, aztán bumm!

Tom Cruise ritkán látott fiával sétálgatott Londonban

Ha már család...nem gyakran látni együtt a Mission Impossible sztárját és gyermekeit, a színész igyekszik rivaldafényen kívül tartani velük a kapcsolatot. Pénteken azonban úgy tűnik, kivételt tett: Londonban látták az első házasságából származó, Nicole Kidmannel közösen örökbe fogadott fiával, Connorral. A 29 éves fiút 2015-ben fogadta örökbe Tom Cruise és akkori felesége, Nicole Kidman. A Dj-ként dolgozó fiúnak van egy nővére is, Isabella. A színész mindkettejükkel jó kapcsolatot ápol, ami nem csoda, hiszen, apjukhoz hasonlóan, mindketten szcientológusok. Erről korábban édesanyjuk azt mondta: „Felnőttek, képesek meghozni a saját döntéseiket. Úgy döntöttek, hogy szcientológusok lesznek, nekem anyaként az a dolgom, hogy szeressem őket” — nyilatkozta a színésznő.

 


 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.