Tom Cruise miért nem szereti Surit? Bennfentes szerint a kislány jobban járt, hogy az apja nélkül nőtt fel

Tom Cruise, Katie Holmes & Suri Cruise Visit Charles River Basin - October 10, 2009
Getty Images -
apa-lánya katie holmes Suri Cruise Tom Cruise
Ha igaz, Suri Cruise 2013-ban látta utoljára az apját. Tom Cruise azóta sem kereste a lánya társaságát, jólértesültek szerint lehet, hogy jobb is ez így.

Lapinformációk szerint Tom Cruise 2013-ban találkozott utoljára lányával, Surival, de hogy mi ennek az oka, valójában senki nem tudja. Felmerült az is, hogy Katie Holmes tartja távol a színésztől közös gyereküket, de most, hogy Suri 18 éves lett, Tomnak nem kell exe engedélyét kérnie ahhoz, hogy felvegye a lánnyal a kapcsolatot. Ennek ellenére nem teszi: a LaGuardia High School 2024-es osztályának ballagási ünnepségére sem ment el, hogy megnézze Surit. 

Tom Cruise, Suri Celebrity Sightings In New York City - September 7, 2010
Tom Cruise csak Suri első pár évében vett részt
Forrás: Getty Images

Miért nem szereti Tom Cruise Surit? 

Évekkel később, 2012 júniusában azonban Katie Holmes benyújtotta a válókeresetet, ő kapta meg Suri felett az elsődleges felügyeleti jogot, a Mission Impossible sztárjának pedig látogatási joga volt. Néhányszor találkoztak is, utoljára 2013 áprilisában fotózták őket együtt, amikor a kislány karja el volt törve. Úgy tudni, semmilyen jogi oka nem volt annak, hogy Tom később nem kereste a kapcsolatot lányával. "Teljesen Tom döntése volt, hogy nem látta Surit" – nyilatkozta egy bennfentes. Eközben Cruise mindvégig kapcsolatban volt a Nicole Kidmannel örökbe fogadott gyerekeivel, a 31 éves Bellával és a 29 éves Connorral, akik szintén szcientológusok. "Ahogy teltek az évek, egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy Tom teljesen kiiktatta Surit az életéből. És őszintén szólva, Suri - aki azóta elhagyta apja nevét -  talán jobban járt így" - tette hozzá a bennfentes. 

Tom Cruise megítélése ellentmodásos

Tom Cruise a filmkedvelők számára egyrészt szupersztár, filmbeli alakításaiért, például a Top Gunért imádják, ám ezt nem tudják összerakni azzal a képpel, amit a színész apaként mutat magáról. "Kitűnő filmjeivel feledhetetlenné tette magát, de arra nincs mentsége, hogy nem törődött és ma sem törődik Surival" -  írta például egy kommentelő. Az értetlenség jogos, ugyanis Cruise még 2006-ban így nyilatkozott: "Egész életemben apa akartam lenni. Mindig azt mondogattam magamban, hogy a gyerekeim számíthatnak majd rám, én pedig mindig ott leszek és szeretni fogom őket. Soha nem tennék olyan ígéretet a gyerekeimnek, amit ne tudnék betartani."


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.