Tom Hanks fia, Chet kitálalt gyerekkoráról: "Értéktelennek éreztem magam"

trauma Chet Hanks Tom Hanks gyerekkor
Chet Hanks bepillantást engedett gyermekkorába. Tom Hanks és Rita Wilson fia elárulta, hogy a felnőtté válása nem volt felhőtlen.

Az MTV Surreal Life című műsorának július 23-i epizódjában a 33 éves Chet, Tom Hanks fia azt hitte, hogy egy ártatlan uno játékban vesz részt, ám a beszélgetés hamar átcsapott abba, hogy a szereplők a gyerekkorukról kezdtek beszélgetni.

Chat Hanks, Tom Hanks fia
Tom Hanks fia, Cet egész gyerekkorában értéktelennek érezte magát
Forrás: Getty Images

„Elmondok nektek valamit a gyerekkoromról. 

Az emberek azt hiszik, hogy Tom Hanks fiaként úgy nőttem fel, hogy úgy éreztem, én vagyok a király. Valójában azonban úgy nőttem fel, hogy teljesen értéktelennek éreztem magam" 

- mondta Chet.

A zenész szerint ezért nem a szülei voltak hibásak, sokkal inkább a kortársai tehettek róla.

„Az emberek azt éreztették velem, hogy 'Biztos azt hiszed, jobb vagy nálam', pedig nem így volt. 

Én csak azt akartam, hogy mindenkivel barátok legyünk, és úgy bánjanak velem, mint bárki mással"

 - mesélte a műsorban. „De mit kellett volna tennem? Csak sétáljak be, és legyek szelíd és félénk? Ez egy agyrém volt számomra, amivel meg kellett birkóznom. Ha besétálsz az ajtón, és azt mondod: 'Itt vagyok, te anyaszomorító', akkor azt mondják: 'Ó, nézd az arrogáns rohadékot!'. Ezt a sok negatívumot magamba szívtam, és azt gondoltam, értéktelen vagyok."

Chet szerint "mentálisan és érzelmileg is nagy harc volt számára valakinek a szemébe nézni, és egyszerűen azt mondani: 'Mi a helyzet? Chet vagyok.'

Tom Hanks fia drogfüggő volt

A világsztár fia egy podcastban beszélt drogfüggőségéről július elején. Chet Hanks megjárta a poklok poklát, helyzete olyan súlyos volt, hogy más drogfüggők szóltak rá, kicsit vegyen vissza. Végül a szüei mentették meg az életét

„A drog, amivel a legnagyobb problémám volt, az a kib...ott kokó volt" - mondta Chet. Bár a 33 éves férfi tisztázta, hogy már nem él szerekkel, volt egy időszak az életében, amikor az 1983-as Sebhelyesarcúban az Al Pacino által alakított Tony Montanával azonosította magát, azt képzelte, hogy egy drogkartellt vezet.

BET Series "Tales" Screening - Los Angeles, chet hanks 2017
Chet Hanks 2017-ben
Forrás: Getty Images via AFP

„Elmentem kokózni, és a többi drogos szólt rám, hogy lassítsak, adjak a szernek 15 percet, hogy hasson. Nem tudtam betelni vele."

17 éves volt, amikor a szülei észrevették, hogy nagy a baj, és közbeléptek: „Egyik hajnalban felébredtem, és két hatalmas fickó állt az ágyamnál, engem bámultak. Annyit mondtak. 'Velünk jössz!'"

Chet azonban nem neheztel a szüleire, hálás nekik, és ma már büszke, hogy le tudta tenni a kábítószert.

„Az egész borzalmas volt, felemésztett. Elsorvadtam, nem tudtam enni, aludni" - mondta. 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.