Victoria Beckhamnek David előtt is volt egy vőlegénye: „Nem ő volt a megfelelő ember számomra"

Victoria Beckham
Variety via Getty Images/Michael Buckner - Michael Buckner
eljegyzés David Beckham vőlegény Victoria Beckham
Nem David Beckham az első, aki eljegyezte a Spice Girls egykori tagját. De ki volt Victoria Beckham első vőlegénye, Mark Wood?

David Beckham és Victoria már 25 éve házasok, de nem a focista az első férfi, aki eljegyezte Victoriát. Ki volt Victoria Beckham első vőlegénye? A Spice Girls egykori tagjának ujjára David előtt egy bizonyos Mark Wood húzta fel a gyűrűt, de abból a kapcsolatból nem lett esküvő. 

Victoria Beckham, Victoria Beckham első vőlegénye
Victoria Beckham első vőlegénye egy bizonyos Mark Wood volt
Forrás: GC Images/Marc Piasecki

Ki volt Victoria Beckham első vőlegénye, Mark Wood?

Victoria és David Beckham már olyan hosszú ideje vannak együtt, hogy szinte nem is emlékszünk arra, a párosnak egymás előtt is voltak kapcsolatai. Victoria Beckham majdnem férjhez is ment egy bizonyos Mark Woodhoz. A férfi riasztószerelőként dolgozott édesapja elektronikai cégénél. 1994-ben tette fel a nagy kérdést Victoriának, aki igent mondott ugyan, de az esküvőig sosem jutottak el. Victoria mindössze 20 éves volt, és épp akkor jelentkezett a Spice Girls meghallgatására, a pár kapcsolata pedig hamarosan véget ért.

„Nagyon különleges kapcsolat volt. De az életemnek ez a része véget ért. Szomorú, mert hosszú ideig voltunk együtt. De megkapta, amit mindig is akart, és én büszke vagyok rá"

 - nyilatkozta Mark 1997-ben, ugyanabban az évben, amikor Victoria megismerkedett David Beckhammel. Míg Victoria újra szerelemre talált, Mark állítólag nagyon összetört a szakítás miatt. A Spice Girls egykori tagja pedig meglehetősen kíméletlenül beszélt első vőlegényéről. 

„Valamilyen oknál fogva eljegyeztük egymást. Riasztószerelő volt. 

Bárcsak abban a szekrényben maradt volna, amelyben anyám házában találkoztam vele" 

- mondta a kapcsolatukról Victoria.  "Nem ő volt a megfelelő ember számomra, nem éreztem jól magam, így ennek véget kellett vetni" - tette hozzá. Mark állítólag nem örült a megjegyzésnek, és visszavágott, amikor a Channel 5 2004-es, Victoria Beckham titkai című dokumentumfilmjében kitálalt a szexuális életükről. Azt állította, hogy "úgy ment, mint egy gyorsvonat", és hogy "a mostani mellei biztosan nem azok, amik akkoriban voltak".

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.