Jennifer Garner szerelmes pillantásai: még mindig odavan Ben Affleckért - fotók

exek Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck Jennifer Garner Jennifer Lopez
Jennifer Garner és a színész gyerekeikkel közös napot töltöttek el. Ben Affleck teljesen kivirult exe mellett.

Jennifer Garner és Ben Affleck néhány nappal ezelőtt újra együtt töltötték az idejüket, mégpedig a connecticuti New Havenben. A találkozás apropója az volt, hogy középső gyerekük, Violet egyetemre megy. 

Ben Affleck és Jennifer Garner a válásuk után is jóban maradtak
Ben Affleck és Jennifer Garner a válásuk után is jóban maradtak
Forrás: Northfoto

Ben Affleck és Jennifer Garner sosem távolodtak el egymástól 

A Daily Mailben megjelenő fotósorozatot látva Judi James ismert testbeszédszakértő elmondta, Jennifer még mindig rajong exéért: szerelmes pillantásokat vet rá, miközben Ben Affleck is kiválóan érzi magát Garner és a gyerekek társaságában. A szülőkön az is látszik, hogy mennyire büszkék szép családjukra és főleg a most egyetemre készülő Violetre. Garner és Affleck a 2015-ös válásukat követően is jóban maradtak, tulajdonképpen közösen nevelik a 18 éves Violetet, a 15 éves Fint és a 12 éves Samuelt. A gyerekek egyébként JLo és Marc Anthony ikreivel is jóban vannak: Lopez szerint ő és Garner kiváló társszülők. 

Ben Affleck a gyerekeivel
Ben Affleck a 2015-ös válása után is szoros kapcsolatot ápolt a gyerekeivel
Forrás: Northfoto

Ben Affleck exénél talált menedékre

Amióta felröppent a hír, hogy a színész házassága Lopezzel válságba került, az exeket egyre többet lehet együtt látni, sőt, Ben már hónapokkal ezelőtt Garnerék háza mellett bérelt ki egy villát, hogy minél közelebb legyen a gyerekeihez. „Ez teljesen tipikus viselkedés, amikor problémák merülnek fel a második házasságban, az érintettek gyakran a korábbi családjukhoz húznak, ahol megélhetik az összetartozást és a - legalábbis látszólag - ítélkezésmentes együttlétet. Valószínűleg Ben is úgy érzi, hogy Garner mellett most önmaga lehet" - vélekedik Judi. „A fotókon is ez tükröződik: lazák, oldottak és jókedvűek egymás társaságában" - tette hozzá. 

Ben kivirul Garner és a gyerekek mellett

Afflecket az utóbbi időben mindig morcosnak és ingerültnek látni, de úgy tűnik a családja jelenléte feldobja. „Nemcsak Jennifer, de a gyerekek is szeretettel és büszkeséggel néznek apjukra és pont ez a feltétel nélküli szeretet az, amire a színésznek most szüksége van" - nyilatkozta James. „Nem hiszem, hogy romantikus kapcsolat lenne Garner és Affleck között, de a gyerekek örökre összekötik őket" - mondta.

Garner mindenben Ben mellett áll

Bár tavasszal arról lehetett olvasni, hogy az exek újra együtt vannak, ennek azóta semmi jele. Jennifer Garner ugyan élete szerelmének nevezte Bent és arról is beszélt, hogy aggódik érte, nehogy megint az ivásba meneküljön. „Garnernek nagyon fontos Ben boldogsága és támogatja házasságát"  - mesélte korábban egy bennfentes, aki hozzátette, Garner pontosan tudja, mennyire megterhelő a reflektorfény egy pár számára.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.