Beadta a válókeresetet és bejelentette terhességét Cardi B: barátai támogatják a döntését

Marc Jacobs Fall 2024 Runway - Show
Getty Images via AFP/2024 Getty Images - Getty Images via AFP
rapper válás Cardi B
Barátai abban reménykednek, hogy a rapper kitart döntése mellett, és elválik férjétől, Offsettől. A harmadik gyerekét váró Cardi B már beadta a válókeresetet, úgy tűnik, állapota ellenére meghozta a döntését.

A 31 éves rapper csütörtökön, augusztus 1-jén hozta nyilvánosságra, hogy harmadik babáját várja, egy nappal azután, hogy beadta a válókeresetet. Offset és Cardi B hat éve házasok, egy 6 éves kislány és egy 2 és fél éves kisfiú szülei, illetve a rapper éppen a harmadik babát várja. A se veled, se nélküled kapcsolat már a kezdettől zűrös volt, Cardi már 2020 szeptemberében is el akart válni, és be is adta a válókeresetet, hogy aztán közel két hónappal később visszavonja azt, és bejelentse, hogy újra együtt vannak Offsettel.

Cardi B
Cardi B egy nappal azután jelentette be válását, hogy bejelentette, hogy harmadik gyerekét várja
Forrás: Getty Images via AFP/2024 Getty Images

Cardi B jogi képviselője nyilatkozott

Az ügyvéd elmondta, hogy a válókereset nem a megcsalásról szóló pletykákon alapul, már régóta tartó problémákon, és a sztár egyik barátja is azt nyilatkozta a People-nek, hogy már jó ideje beszélnek a válásról, és a válókeresetet is megbeszélték.

„Nem úgy volt, hogy egy nap felébredt, történt valami incidens, és úgy döntött, hogy ennyi volt. Cardi nagyon nyugodtan állt a váláshoz, és a gyerekeire koncentrál. Izgatottan várja az új babát, és új dalokat vesz fel, szóval nála minden elég jól alakul” — mondta el a forrás.

A forrás megjegyzi, hogy bár Cardinak és Offsetnek már legalább egy éve voltak problémái, együtt döntöttek a válás mellett, Cardi a barátai pedig csak azt szeretnék, hogy a rapper boldog legyen.

„Láttuk őket szakítani, újra összejönni, szakítani, újra összejönni, most ár csak azt szeretnénk, hogy tartsa magát a döntéséhez, és élvezze a ki...tt életét” mondják a barátok, akik azt üzenik: „Annyira sikeres vagy. Olyan messzire jutottál a karrieredben, csak élvezd az életed.”

Szintén a forrástól lehet tudni, hogy a 2018-as, Grammy-díjas debütáló albuma, az Invasion of Privacy várva várt folytatása még valamikor idén érkezik, Cardi B minden este stúdióban van, és teljes erőbedobással dolgozik legújabb albumának számain. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.