Kitálalt a bennfentes: Jennifer Lopez és Ben Affleck ezért nem hozza nyilvánosságra a szakítását

Jennifer Lopez, Ben Affleck
Getty Images - Bellocqimages/Bauer-Griffin
válás Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck Jennifer Lopez
Amióta szinte biztos, hogy válnak, sokakban felmerül a kérdés: miért nem beszélnek róla. Jólértesültek szerint Jennifer Lopez és Ben Affleck közös döntése, hogy még várnak.

Bár már hónapok óta tudni lehet, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága válságban van, a pár egyelőre elzárkózik attól, hogy a szakításukat hivatalosan is bejelentsék. Sokáig arra lehetett gondolni, nem biztosak a döntésükben, de egy bennfentes szerint ennek teljesen más oka van. 

Kitálalt a bennfentes:  Jennifer Lopez és Ben Affleck ezért nem hozza nyilvánosságra a szakítását
Kitálalt a bennfentes:  Jennifer Lopez és Ben Affleck ezért nem hozza nyilvánosságra a szakítását
Forrás: Getty Images

Jennifer Lopez és Ben Affleck a lehető legfájdalommentesebben akarják intézi a különválást

"Kölcsönös erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy ez az átállás a lehető legegészségesebb és legkönnyebb legyen" - nyilatkozta egy jólértesült és hozzátette, semmi kétség, a pár tagjai már nincsenek együtt, sőt, néhány hivatalos dolgon kívül nem is beszélnek egymással. Ben Affleck már meg is vette magának a következő lakhelyéül szolgáló kastélyt és Jen is nézeget, ugyanis a közös villájukat egy ideje már árulják. A bennfentes arról is beszélt, a pár szándékosan húzza az időt, mielőtt hivatalosan is közzétennék, hogy válnak. A papírok egyébként már elkészültek, alá is írták őket, de még nem adták be a bíróságon. Az Entertainment Tonight forrása szerint Affleck és Lopez  azért várnak hivatalos válásuk bejelentésére, mert meg akarnak bizonyosodni arról, hogy minden zökkenőmentesen zajlik majd és egyik érintett sem sérül. "Egyikük sem akarja siettetni. A lehető legnagyobb empátiával kezelik az ügyet" - nyilatkozta. 

Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata halálra volt ítélve az asztrológia szerint

Jennifer Lopez és Ben Affleck, akiket annak idején előszeretettel hívtak "Bennifer"-nek, hollywoodi álompárként váltak ismertté. A kettejük közötti vonzalom szinte kézzel fogható volt, és rajongóik nagy reményeket fűztek az újabb kapcsolatukhoz. Azonban az asztrológia szemszögéből vizsgálva, már a kezdetekkor is láthatóak voltak a problémák. Mindketten Oroszlán jegyben születtek, amely egy rendkívül erős és domináns csillagjegy. Bár az Oroszlán jegyűek vonzódnak egymáshoz, a közös kapcsolatuk gyakran küzdelmes lehet, különösen akkor, ha mindkét fél rendelkezik a jegy negatív tulajdonságaival.

A gyerekeket sem akarják sokkolni 

Bár közös gyerekeik nincsenek, mindketten szülők és úgy érzik, őket is védeniük kell. Afflecknek három gyermeke van Jennifer Garnertől: Violet, Fin és  és Samuel, Lopeznek pedig Marc Anthonytól születtek ikeri, Max és Emme. A házasságuk óta a gyerekek is rengeteget találkoztak és érthető módon őket sem akarják elszakítani egymástól. "Fontos számukra, hogy a gyerekek jól érezzék magukat az átmeneti időszakban is, nem szeretnék, ha úgy éreznék, hogy kihúzzák a szőnyeget a lábuk alól" - tette hozzá a lap informátora. 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.