Ben Affleck szokatlanul boldog - a színészt ritkán látni ennyire felszabadultnak - Fotó

Ben Affleck dans une publicité pour "Dunkin"
Northfoto -
válás Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck Jennifer Lopez
Ami egy ideig csak pletyka volt, most már biztos tény: JLo és férje válnak. Ben Affleck szinte teljesen kivirult és erről képek is készültek.

Jennifer Lopez barátai szerint Ben Affleckkel az egyik legnagyobb gond, hogy folyton morcos, sosincs jókedve és a környezetét is a végtelenségig lehangolja. Tény: ritkán látni a színészt vidámnak, de azt is tudni lehet róla, gyűlöli, ha fotózzák. Most azonban meglepően barátságos arcot vágott, amikor a paparazzik lencsevégre kapták.

Ben Affleck jó hangulatban sétált Los Angelesben
Ben Affleck jó hangulatban sétált Los Angelesben 
Forrás: Northfoto

Ben Affleck szokatlanul vidám volt

Különös, hogy éppen most van ilyen jó passzban Affleck, ugyanis a napokban tálalt ki róla JLo menedzsere és jóbarátja, Benny Medina, aki elmondta, soha nem szerette a színészt. 2003-ban, amikor Jen és Ben először összejöttek, ennek hangot is adott, de 2022-ben már úgy érezte, úgyis hiába beszélne, inkább magában tartotta a véleményét. Ugyanekkor Jennifer egy másik barátja önző seggfejnek nevezte Afflecket.

Csak úgy tesz, mint ha jól lenne?

Mindeközben egy bennfentes arról nyilatkozott, hogy Afflecket nagyon megviseli a kapcsolata megromlása, egész nyáron pocsékul érezte magát, de megpróbálja összeszedni magát és amennyire lehet, élvezni az életét. „Csak megpróbál koncentrált maradni, és minden napját a lehető legjobbá tenni” - nyilatkozta egy ismerőse

 

A házasságának biztosan vége

Jólértesültek szerint a pár házasságának biztosan vége van: már alá is írták a papírokat, csak még nem adták be a bíróságra. Ben úgy érzi ezzel megalázná Jennifert, aki csak náhány hónapja kezdi felfogni, a kapcsolatuk tarthatatlan. Barátai szerint Jen nagyon sokáig küzdött a szerelemért, majd a szerelem látszatáért, annak ellenére, hogy figyelmeztették, valami bűzlik. Jane Fonda - aki egy telefonhívás erejéig szerepel is JLo dokujában - például elsőként jegyezte meg Jennek, hogy félti őt. "Aggódom, mert úgy érzem, hogy túlságosan bizonyítani akarsz valamit, ahelyett, hogy megélnéd. Minden fotón csókolóztok, ölelkeztek... de ez olyan, mint ha a külvilágnak szólna" - mondta.  A színésznőnek az nem tetszett, hogy Lopez és Ben annyira másképp gondolkodnak a nyilvánosság előtti megjelenésen. Amíg JLo kifelé éli meg a szerelmet, addig Ben megtartaná magának. 

Jennifer Lopez is Spotted on a Bike Ride on Her Wedding Anniversary in the Hamptons
Jennifer Lopez a nyár nagy részét Hamptonsban töltötte a barátaival
Forrás: Northfoto

Ben Affleck Lopez születésnapján vásárolt házat magának Los Angelesben

Úgy tudni, Jennifert meglepte, hogy amikor visszatért Európából, addigra Ben az utolsó holmiját is elvitte - az egyébként piacra dobott - közös otthonukból. Affleck már jó ideje egy bérelt villában élt, nemrégiben pedig - pont Jen születésnapján - meg is vásárolt egy házat magának. Az ingatlanügyletek egy olyan időszakban történtek, amikor a pár külön töltötte idejét. Az énekesnő New Yorkban ünnepelte ötvenedik születésnapját, míg Affleck Kaliforniában maradt. Lopez július 20-án, szombaton egy Bridgerton témájú partit rendezett Hamptonsban, ahol  a hogy a színész nem volt jelen.

Ben Affleck új 20M-es kastélya Los Angelesben
Ben Affleck új kastélya Los Angelesben
Forrás: Northfoto

Ben Affleck másként képzeli el az életét Jennifer Lopez után

Bennfentesek szerint a színész készen áll az újrakezdésre, és merőben más életet képzel el magának, mint amilyen Jennifer Lopez mellett volt. Szeretné távol tartani magát a nyilvánosságtól, amennyre csak lehet. „Bennek új energiára volt szüksége az életében" - mondja egy forrás, megjegyezve, hogy a sztár új otthona az, amit eredetileg keresett, mielőtt ő és Lopez megvették a birtokukat. „Ez inkább az ő tempója" - teszi hozzá a forrás. „Jobb a lelkiállapota, és jobban halad előre."

Mindig is törődni fog Jennel 

Egy másik forrás szerint most, hogy már eldöntötték, elválnak, Ben feszabadult. Úgy érzi, eddig Jennifer életét élte, de most - bár mindig is törődni fog Jennel - saját magára akar koncentrálni. Ezt bizonyítja az is, hogy több időt tölt a gyerekeivel és újra ápolja régi barátságait, leginkább Matt Damonnal találkozik többet. „Matt nagyon támogató volt az egész megpróbáltatás alatt. Eltereli a figyelmét, és megnevetteti Bent"  - árulta el egy ismerőse. 

Matt Damon és Ben Affleck
Matt Damon és Ben Affleck mindig is jó barátok voltak
Forrás: Getty Images


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.