Kiderült: Ben Affleck nem törődött Jennifer Lopez gyerekeivel sem

válás Ben Affleck család Jennifer Lopez
Úgy tűnt, hogy a két híresség szerelméből a gyerekeik is profitálnak, ám úgy tűnik, hogy csak Ben Affleck gyerekeinek jutott ki a jóból. Jennifer Lopez sok időt és energiát fordított a színész három csemetéjére, ám a legfrissebb hírek szerint ez visszafelé már nem volt igaz.

Jennifer Lopez egy ikerpárt, a 16 éves Emme-t és Maxet hozta a házasságba, Affleck pedig a 18 éves Violetet, a 15 éves Seraphinát és a 12 éves Samuelt. Sajtóértesülések szerint a gyerekek nagyon jóban vannak egymással, és szüleik válása ellenére is tartani akarják egymással a kapcsolatot. A friss hírek azonban arról szólnak, hogy ez csakis az énekesnő érdeme. Lopez rengeteget foglalkozott az Affleck-gyerekekkel, a színész azonban egyáltalán nem törődött szerelme ikreivel.

jennifer lopez, ben affleck,
Ben Affleck nem törődött Jennifer Lopez gyerekeivel
Forrás: 2023 FilmMagic/Amazon Studios' World Premiere Of "AIR" - Arrivals

Jennifer Lopez gyerekeivel sem foglalkozott a színész

A People magazin egy forrást idézve arról ír, hogy az 55 éves énekesnő többször hangsúlyozta, hogy Affleck nagyon jó apa, pedig erről szó sem volt. Lopez nagyon szoros kapcsolatban van exe három gyerekével, és annak volt feleségével, Jennifer Garnerrel is, Affleck viszont csak a saját porontyaival van jóban, Lopez ikreivel egyáltalán nem foglalkozott.

„Tény, hogy már nagyon régóta nem látta Jennifer gyerekeit, olyan, mintha eltűnt volna az életükből, ennek ellenére Lopez különösen közel áll Ben gyerekeihez” - folytatja a forrás, aki hozzátette J.Lo részt vett Samuel iskolai ünnepségén, Violet pedig egy hetet töltött az énekesnővel júliusban Hamptonsban.„De közel áll Marc Anthony előző kapcsolatából származó gyerekeihez is. Tartja velük a kapcsolatot, nagyon jó anya” - teszi hozzá az informátor.

Egy, a párhoz közel álló forrás augusztus elején azt mondta a lapnak, hogy Afflecknek Lopez segített abban, hogy „újra családos emberré váljon”.

„A gyerekek mindkettejük számára nagyon fontosak, együtt egy nagy család voltak - és ehhez Jennifer továbbra is ragaszkodik” - folytatta a forrás.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.