Ben Affleck csak játszotta az ártatlant? Meglepő információk kerültek napvilágra

Ben affleck
Getty Images - Axelle/Bauer-Griffin
Jennifer Lopez dokumentumfilm Ben Affleck
Eddig Jennifer Lopez egyéni projektjének gondolta mindenki a kapcsolatukról szóló dokumentumfilmet, de kiderült, hogy nem így volt. Ben Affleck is irányította a történetmesélést.

A The Greatest Love Story Never Told című dokumentumfilm Ben Affleck és Jennifer Lopez szerelméről szól, na meg arról, hogyan készítette el az énekesnő a kapcsolatuk előtt is adózó musicalt. Eddig mindenki úgy tudta, hogy ez az énekesnő projektje volt, de kiderült, hogy Ben Afflecknek is volt irányítása az események fölött.

Ben Affleck Heads to an Office Building Holding Some Paperwork in Los Angeles.
Ben Affleck részt vett a dokumentumfilm készítésében
Forrás: Northfoto

Ben Affleck is részt vett a dokumentumfilm készítésében

Ben Affleck volt a „hajtóerő" Jennifer Lopez házasságukról szóló dokumentumfilmje mögött, a források szerint. Több bennfentes is elmondta, hogy az 52 éves Affleck részt vett a Prime Video dokumentumfilmjének, a The Greatest Love Story Never Toldnak a kreatív folyamatában, amely februárban jelent meg Lopez This Is Me...Now című projektjével együtt: „[Affleck] nagyon is támogatta [a projektet], és ő volt a mozgatórugója annak, hogy [Lopez] megcsinálja a filmet és az albumot, majd 

ragaszkodott a dokumentumfilmhez, amiben viszont úgy tűnt fel, mint aki hezitál, és szinte meglepődik

- teszi hozzá a forrás, „de ez egy hamis narratíva." Egy másik forrás azt mondja: „A dokumentumfilm Ben ötlete volt a cége, az Artists Equity számára." Egy másik forrás szerint „A dokumentumfilm Ben ötlete volt. Jennifer csapata nem akarta megcsinálni, mivel ő az albumra és az Amazon eredeti videós projektjére koncentrált."

Az első forrás azt is elárulta, hogy bár olyan hírek keringtek, hogy Ben Affleck kényelmetlenül érezte magát a házasságukról szóló film miatt, és amiatt, hogy a dokumentumfilm mennyi figyelmet irányított az 55 éves Lopezzel való kapcsolatára, a színész nagyban részt vett a film szerkesztésében. „Nagyon is támogatta [Lopezt] a film és az albuma elkészítésében" - magyarázza a forrás. „Minden lépésnél tudta, hogy Jennnifer mit csinál." A forrás hozzáteszi: „Imádta a filmet és az albumot, de ha megnézzük a dokut, úgy tűnik, mintha meglepődött volna rajta, és mintha nem erre szerződött volna. Eljátszotta az átlagos fickó szerepét, és közben a háttérben ő volt az egész motorja. Határozottan átvette az irányítást a rendezőtől, hogy az a narratíva jelenhessen meg, amit ő akart" - mondja a forrás. „Zavaró [mert] annyira benne volt és annyira büszke volt Jenniferre...  de a dokuban úgy tűnik, mintha meg lenne lepve. 'Egy albumot készítesz a mi [kapcsolatunkról]?' "

Hozzátették, akkoriban a pár közötti dinamika viccesnek tűnt, azonban most, a válókereset után úgy tekintenek erre vissza, mintha Ben Affleck szenvedett volna attól a hatalmas figyelemtől, ami a kapcsolatuk miatt rájuk irányult. „De ő nem csak támogatta ezt az életet, hanem bátorította is."


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.