Katalin hercegné váratlanul megjelent Norfolkban: az egész család kikapcsolódott

The Prince And Princess Of Wales Mark World Mental Health Day - Day 2
UK Press via Getty Images - Mark Cuthbert
program katalin hercegné Vilmos herceg Norfolk
Családi napot tartottak Norfolkban. Katalin hercegné gyerekeivel és Vilmos herceggel együtt kapcsolódtak ki, és még a „csatához" is csatlakoztak.

Katalin hercegnét egy családi kikapcslódáson kapták lencsevégre. Vilmos herceggel, Györggyel, Saroltával és Lajossal közösen töltöttek el egy kellemes napot a norfolki Gone Wild fesztiválon.

Katalin hercegné
Katalin hercegné Norfolkban fesziválozott gyerekeivel
Forrás: WireImage

Katalin hercegnét Norfolkban kapták lencsevégre

A hercegné ugyan hivatalos eseményeken nem jelenik meg, a családi programokat nagyon élvezi. Mindannyiuk mögött kemény hónapok vannak, vagyis kijár nekik a pihenés. Most éppen Norfolkban szórakoztak épen úgy, ahogy bárki más. A család a norfolki Holkham Hallban megrendezett Gone Wild fesztiválon csatlakozott az ünneplőkhöz, ahol játékfegyverekkel és füstbombákkal vívtak nagy csatát.

De nemcsak György herceg, Sarolta hercegné és Lajos herceg élvezték a programot, Katalin hercegné is „fegyvert ragadott". Georgina Barron, az esemény szervezője elárulta, hogy a család vendégül látása „felejthetetlen élmény" és „a legnagyobb megtiszteltetés" volt.  „A fiaim, Euan Barron, Jenson Barron és Junior Barron abban a megtiszteltetésben részesültek, hogy György herceggel, Sarolta hercegnővel és az imádnivaló Lajos herceggel játszhattak Nerf-háborút. Még mindig csodálom, hogy milyen emlékezetes élményben volt részünk. Ez egy olyan nap volt, amelyet a fiaim soha nem fognak elfelejteni" - tette hozzá Georgina.

Katalin hercegné még sokági nem tér vissza hivatalos feladataihoz

Katalin hercegné valószínűleg továbbra is részt vesz a majd a királyi család többi tagjával együtt a brit nemzeti eseményeken, például az Emlékezés Vasárnapján. A visszatérésére azonban még várni kell egy forrás szerint: „Még nem tartunk ott. Amikor utoljára a Trooping the Colour előtt hallottunk róla, azt mondta, hogy a kezelése a nyáron is folytatódik, és ez így is van. Ahogy ő maga is elmondta, még nincs túl a nehezén. Mindenki számára nehéz a fizikai felépülés a kezelés befejezése után. Ez nem olyan, mintha egy kapcsolót kapcsolnánk át”.

A Trooping the Colour után legközelebb Wimbledonban láthattuk a hercegnét, az utolsó napon adta át a trófeát a győztes versenyzőnek, ami már hagyomány. Ezt követően sokan számítottak arra, hogy a sportszeretete okán a párizsi olimpián is láthatjuk majd, de ott nem tette tiszteletét a hercegné, viszont rengeteg más sztár igen: hemzsegtek a celebek Párizsban és sokan a gyerekeiket is magukkal vitték. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.