Közösen álltak a magyar olimpikonok az Elismerés Dobogójára

Fotó: Mirkó István - Magyar Nemzet
magyar csapat szponzorált tartalom Olimpia 2024 olimpia
Az olimpia végeztével, hétfőn hazaérkezett a párizsi olimpiáról a magyar olimpikonokat szállító Aranygép. A sportolókat rengeteg szurkoló várta a Puskás Szoborkertben.

Az esemény alkalmával az olimpikonok mellett az MBH Bank az Elismerés Dobogójára emelte a magyar olimpiai csapat mögött álló szakembereket is, akik a pályán kívül álltak helyt és tettek meg mindent a győzelemért és azért, hogy minél sikeresebb olimpiát zárjon a magyar csapat. 

Hazatért Párisból a magyar csapat,  Fotó: Mirkó István -Magyar Nemzet

A Magyar Olimpiai Bizottság stratégiai partnereként az MBH Bank maga is büszke a hazai olimpikonokra és az elért eredményeikre, valamint a sportolóink hihetetlen teljesítménye mögött álló szakemberekre, akiknek elismerése érdekében alkotta meg a bank az Elismerés Dobogóját. Az olimpia végeztével is fontos, hogy „Szurkoljunk. Egymásnak. Legyél a saját utad győztese!”

 

A tartalom az MBH Bank, a Magyar Olimpiai Csapat stratégiai partnere támogatásával jött létre.

Hirdetés

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.