Így festenek most Mariah Carey 12 éves ikrei, Moroccan és Monroe - FOTÓ

Mariah Carey
Northfoto -
utazás mariah carey Nick Cannon
Hatalmasat nőttek az énekesnő és Nick Cannon ikrei. Mariah Carey a minap Szardíniára utazott a gyerekekkel.

Mariah Carey magánrepülővel érkezett Szardíniára Las Vegasból, 13 éves ikrei, Moroccan és Monroe társaságában nem sokkal azután, hogy az énekesnő bejelentette ünnepi turnéját, amellyel az  All I Want For Christmas Is You című örökérvényű karácsonyi albumának 30. évfordulóját ünnepli. 

Mariah Carey és Nick Cannon ikrei Moroccan és Monroe
Mariah Carey és Nick Cannon ikrei Moroccan és Monroe
Forrás: Getty Images 

Mariah Carey nem veszi a lapot, Nick hiába teper

Az énekesnőt és gyerekeit természetesen lencsevégre kapták és nem lehet nem észrevenni, hogy a gyerekek mekkorát nőttek. Édesapjuk, a 43 éves Nick Cannon, aki a közelmúltban arról beszélt, a mai napig szereti Careyt és bár már 8 évvel ezelőtt elváltak, benne lenne, hogy újrakezdjék a kapcsolatukat.

  „Összetartozunk" - nyilatkozta Cannon a kiadványnak, utalva Mariah Carey egyik leghíresebb slágerére és hozzátette: „De ő nem akar engem" - mondta Nick, akinek összesen 12 gyereke van. „Egy egész baseballcsapat" – viccelődött.

Mariah Carey és Nick Cannon az énekesnő 2008 és 2016 között élt házasságban. Először Carey Bye Bye című dalának klipforgatásán találkozott össze a tekintetük, majd mindössze 2 hónap randizás után, 2008-ban a Bahamákon fogadtak egymásnak örök hűséget. Az énekesnő ezután nem sokkal állapotos lett, de sajnos elvetélt. 3 évvel később, 2011 áprilisában világra jöttek kétpetéjű ikreik, Monroe és Moroccan. Carey és Cannon 2014-ben úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják, válásukat hivatalosan 2016-ban mondták ki. A kapcsolatuk azóta baráti, gyermekeiket egyetértésben közösen nevelik tovább. 

Nick Cannon
Nick Cannon 12 gyerek apja
Forrás: JAMZ Live Starring

Nick Cannon bizarr húzása

Nemrégiben arról lehetett olvasni, hogy Nick Cannon úgy véli, ő a világ legértékesebb golyóinak a tulajdonosa, ezért 10 millió dollárra biztosította azokat. „Sok híresség biztosítja például a lábát vagy a fenekét, miért ne tehetném meg én is ezt azzal a testrészemmel, amit a legtöbbre tartok" - fejtette ki. „Szuperspermám van vagy valami ilyesmi, mert hiába védekezem, a nők mégis mindig teherbe esnek. De azt kell mondanom, igyekszem felelősségteljes lenni, amennyire csak lehetséges" - nyilatkozta, bár hozzá tette, egyáltalán nincs ideje a gyerekeire, olyan sokan vannak. „Többgyerekes apaként mindig az a legnagyobb bűntudatom, hogy nem tudok elég időt tölteni az összes gyerekemmel" - vallotta. 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.