Most megnézheted Sharon Stone ritkán látott fiait - Fotók

hollywood Sharon Stone gyerekek család
A hollywoodi dívát két idősebb fiával fotózták le. Sharon Stone Roannal és Lairddel vacsorázott.

Sharon Stone-t Los Angelesben kapták lencsevégre ahogy két idősebb fiával,  a 24 éves Roannal és a 19 éves Lairddal egy menő olasz étteremben vacsorázott.

Sharon Stone
Sharon Stone a párizsi olimpián is részt vett 
Forrás: Northfoto

Sharon Stone két nagyobb fiával vacsorázott

A fotók tanúsága szerint mindhárman jó hangulatban voltak, a trióhoz nem csatlakozott a színésznő legfiatalabb fia, Quinn. A 66 éves Stone fekete blúzt, farmert és napszemüveget viselt. Laird fekete pólóban, kockás rövidnadrágban és fehér Converse tornacipőben, Roan pedig Boston Red Sox mezben és fekete farmerben volt. 

Stone 2000-ben fogadta örökbe Roant volt férjével, Phil Bronsteinnel, akivel 1998 és 2004 között voltak házasok. A Bronsteintől való válása után 2005-ben adoptálta Lairdot, 2006-ban pedig a most 17 éves Quinnt. 

Sharon Stone, Roan, Laird
 Sharon Stone a kis Roannal és Lairddel 2015-ben
Forrás: NORTHFOTO/X17online.com

Repül az idő: Laird egyetemista lesz

Sharon mostanában egyre több időt tölt a fiaival: közülük Laird hamarosan egyetemre megy, akivel nemrégiben közös fotót is posztolt. A színésznő büszke gyeremekére és egy interjúban elmondta, minden vágya, hogy Laird megvalósíthassa az álmait. 

Idősebb fiával, Roannal filmezne 

A színésznő nagy terveket dédelget, amiről nemrég az Instagramon írt. Sharon Stone legidősebb fiával, Roannal tervez visszatérni a vászonra. A szupersztár többször is hangsúlyozta, nagyon hiányoznak neki az igazi rendes szerepek, de a betegsége óta nem kap valódi, komoly felkéréseket. 

Bár a sztrókból felépült, kisemmizték

A színésznő nemrégiben arról beszélt, hogy bár a 2001-ben kapott agyvérzéséből sikeresen felépült, rengeteg mindent elveszített. A teljes gyógyulásához körülbelül 7 év kellett, és addig a körülötte lévők kihasználták, hogy nem teljesen saját maga.  "18 millió dolláros megtakarításom volt, sikeres voltam, de minden eltűnt. A hűtőm és a telefonom is mások nevén volt" - nyilatkozta. A 66 éves színésznő azt elárulta, hogy a sztrók 100 százalékban megváltoztatta agya működését és gondolkodásmódját az orvosok pedig csupán egy százalék esélyt adtak neki, hogy meggyógyul. 

Nemrégiben hatalmas monoklival látták

Sokkot kaptak a rajongók, amikor a színésznő a minap az Instagram-oldalán egy hatalmas monoklival köszönt be. Sharon Stone megmagyarázta a sérülését. Elmondta, hogy senki nem bántotta, hanem egy figyelmetlenség következtében, Törökországban szerezte a hatalmas lila foltot. "Olyan sok hotelben jártam már, annyi országban, hogy éjszaka felkeltem pisilni, és nem tudtam, hol vagyok, és beütöttem az arcom a márványba" - magyarázta. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.