Megszületett Ashley Tisdale második gyermeke

bébi Ashley Tisdale születés
Kistesót kapott Jupiter. Ashley Tisdale második babáját Emersonnak hívják.

A High School Musical 39 éves sztárja szeptember 6-án hozta világra második babáját. Ashley Tisdale az Instagramon azt is elárulta, hogy kislányuk neve Emerson Clover French.

Ashley Tisdale kétgyerekes édesanya lett
Ashley Tisdale kétgyerekes édesanya lett
Forrás: Getty Images

Ashley Tisdale különleges képen mutatta meg a kisbabát

Ashley Tisdale a fotón férjével, Christopher French-csel és hároméves kislányukkal, Jupiterrel fogják az új jövevény kezét. "Mindhárman odavagyunk érted" - írta a képhez a színésznő. 

Tisdale márciusban jelentette be, hogy a második gyereküket várják, méghozzá azt is az Instagramon. "Alig várjuk, hogy találkozzunk"- írta akkor a képhez - amelyen egy citromfa előtt pózol - a színésznő, aki szinte végigdokumentálta terhességét a közösségi oldalon. 

A színésznő 10 éve boldog házasságban él 

Ashley és Christopher 2012-ben találkoztak, és Chris már 8 hónap után megkérte a kezét egy hatalmas gyémántgyűrűvel, ami pavé kövekkel volt kirakva. A híresség lánybúcsúját Miamiban tartották májusban, ahol az egész napos strandolás után éjjel a haverjaival, többek között a legjobb barátnőjével, a szintén High School Musicalből ismert Vanessa Hudgensszel bulizott, aki az esküvőn is jelen volt. Ashley Tisdale és Christopher French 2014 szeptemberében házasodtak össze.  2021 márciusában született meg első gyerekük, Jupiter Iris French. Tisdale ahogy Emersonról, úgy Jupiterről is azonnal posztolt, amely nagyon hasonlít a mostani felvételre.

Tisdale gyógyíthatatlan betegséggel küzd 

Ashley Tisdale 2023 elején az Instagramján osztotta meg, hogy egy autoimmun betegség miatt foltokban hullik a haja. A nála is kialakult alopecia nevű autoimmun betegség foltos hajhullást eredményez, és bár gyógyíthatatlan, kezeléssel az állapotromlás lassítható. "Bármilyen típusú hajhullás befolyásolhatja az önbecsülést, különösen akkor, ha úgy érzed, egyedül te mész keresztül rajta. Ezért szeretnék nyíltan beszélni róla – mert nincs benne semmi szégyellnivaló" – fogalmazott akkor Ashley, aki úgy véli, nála a túl sok stressz miatt alakult ki ez a betegség.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.