Jennifer Lopez megmutatta, mit veszített Ben Affleck: melltartó és bugyi nélkül pózolt

Jennifer Lopez a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon
Getty Images - Emma McIntyre
filmfesztivál Ben Affleck Jennifer Lopez
Az énekesnő merész ruhában mutatta meg idomait. Jennifer Lopez kacéran pózolt a vörös szőnyegen a sokat sejtető öltözetében.

Jennifer Lopez a 2024-es Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon villantotta meg csodálatos alakját. A Roy Thomson Hallban tartott esemény vörös szőnyegén minden szem rászegeződött, ugyanis ruhája alá se melltartót, se bugyit nem vett fel.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez melltartó és bugyi nélkül jelent meg a vörös szőnyegen
Forrás: Getty Images

Jennifer Lopez melltartó és bugyi nélkül vonult a vörös szőnyegen

A 55 éves énekesnő új filmje - amelyen a leendő volt férjével közösen dolgozott -, az Unstoppable című sportdráma bemutatóján vett részt Torontóban, és mindent megtett azért, hogy az összes figyelem ráirányuljon. Jennifer Lopez egy csodálatos, ezüst színű ruhában vonult a filmfesztivál vörös szőnyegén. 

Arra pedig, hogy a ruha mennyire kihívó, csak azután derült fény, hogy a színésznő oldalra fordult.

Ekkor vált láthatóvá, hogy az öltözet elejét és hátulját mindössze négy masni tartja össze, és így az is egyből nyilvánvalóvá vált, hogy Jennifer Lopez nem visel az ezüstös darab alatt sem melltartót, sem bugyit. Mivel Ben Affleckkel közösen dolgoztak együtt ezen a filmen, nem lehet másra gondolni, mint arra, hogy az énekesnő neki szerette volna megmutatni, hogy mit is veszített.

Jennifer Lopez az Unstoppable című film premierjén Torontóban
Jennifer Lopez az Unstoppable című film premierjén Torontóban
Forrás: Getty Images

A válás ellenére azonban a források szerint Jennifer Lopezben az fel sem merült, hogy nem vesz részt a film népszerűsítésében, mert fontos számára ez a sportdráma, amelyben Jharrel Jerome, Bobby Cannavale, Michael Peña és Don Cheadle mellett játszik. Ben Affleck a film producere volt. „A film nagy figyelmet kapott, és Jennifer azt akarja, hogy a lehető legjobban teljesítsen. Nagyon profi, és mindig keményen dolgozik azért, hogy a filmjei a legjobb lehetőségeket kapják" - mondta a bennfentes. Találkozni azonban nem találkoztak az eseményen, Ben Affleck ugyanis nem volt jelen. Úgy tűnik, hogy valóban nagyon odafigyelnek arra, hogy elkerüljék az összefutásokat, a napokban a közös irodájukban érhette volna őket kínos pillanat, de éppen sikerült elkerülniük egymást.

Jennifer Lopez sosem szerette Ben Affleckkel közös otthonát: „Ez neki egy hatalmas kompromisszum volt"

Jennifer Lopez állítólag sosem rajongott azért a több millió dolláros kaliforniai birtokért, amelyet Ben Affleckkel közösen vásároltak meg. „A 68 millió dolláros kastély Ben ötlete volt, és Lopez számára egy komoly kompromisszum” – árulta el egy bennfentes.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.