George Clooney és Amal Clooney gyerekei nem szenvednek hiányt: privát séf főz rájuk

George Clooney és Amal Clooney
AFP or licensors/ANGELA WEISS -
étkezés séf George Clooney Amal Clooney
A sztárpár 2014-ben házasodott össze, és 2017-ben születtek az ikreik, akikről nagyon keveset beszélnek. Most azonban mégis kiderült egy-két részlet George Clooney és Amal Clooney gyerekeiről.

George Clooney és Amal Clooney féltve őrzik a magánéletüket, az ikreiket pedig még inkább. Nagyon ritkán szólalnak meg a családi életükről és a kapcsolatukról, így az mindig különleges alkalom, amikor kiderül róluk egy-két érdekes részlet. Például az, hogy a tehetséges színész és felesége egyáltalán nem tudnak főzni, a gyerekeik azonban így is otthon készült, egészséges és ízletes ételeket esznek hála a privát séfüknek, aki már az ikrek érkezése előtt is a család szolgálatában állt. Az olasz Viviana Frizzitől pedig azt tudtuk meg, mennyire válógatósak is a sztárcsemeték.

George Clooney és Amal Clooney
George Clooney és Amal Clooney gyerekeire séf főz
Forrás: Getty Images/NurPhoto via AFP

Privát séf főz George Clooney és Amal Clooney gyerekeire

George Clooney és Amal Clooney ikrei, Ella és Alexander 2017-ben születtek és azóta mindössze ha egy-két lesifotó készült róluk. A szupersztár szüleik eldöntötték ugyanis, hogy nem teszik ki gyerekeiket a nyilvánosságnak, és ebben nagyon szigorúak. „Az a célom, hogy megpróbáljam megvédeni őket, nem akarok képeket a gyerekeimről" - mondta egy interjúban George Clooney. „Nagyon komoly témákkal foglalkozunk, nagyon komoly rosszfiúkkal, és nem akarjuk, hogy a gyerekeinkről készült fotók kikerüljenek" - tette hozzá. A házaspár tehát egyáltalán nem tesz közzé képeket az iskolás gyerekekről, de családi életükről olykor megosztanak némi információt. Tudható például, hogy 2013 óta  Viviana Frizzi olasz séf gondoskodik a család étkeztetéséről. 

„Vivi most már szinte minden este főz nekünk, mert itt vannak az ikrek. Már nem olyan könnyű és érdekes kimozdulni, mint régen. Ráadásul az összes barátunk inkább az ő ételeit eszi, minthogy felkeressen egy helyi éttermet Comóban vagy Londonban" - árulta el Clooney.

Vivinna pedig egy korábbi interjúban megosztotta, hogy az ikrek egyáltalán nem válogatósak. „Amikor ízlik nekik egy étel, az ujjukat az arcukra teszik, mosolyognak, és azt mondják: 'Mmm!'" - tette hozzá a séf. Az interjúból az is kiderült, hogy a gyerekek gyakran esznek lazacot, paradicsomos rizottót és málnás ricottát. Emellett családi pizzaestre is összegyűlnek, de George és Amal nem mostanában fognak főzési trükköket tanulni a séftől. „Őszintén szólva Amal és én annyira rossz szakácsok vagyunk, hogy ha bármilyen leckét is vennénk Vivitől a konyhában, az olyan lenne, mintha egy bálnát akarnánk repülni tanítani" - mondta a sztár. A gyerekekről még az is kiderült, hogy odavannak Brad Pittért és az állatokért is.  

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.