Beyoncé lánya, Blue Ivy igazi sztár lett: a kislány nincs oda a reflektorfényért

vörös szőnyeg Blue Ivy Beyoncé Knowles Beyoncé Blue Ivy Carter
Vannak, akik mindent megadnának, hogy a figyelem középpontjába kerüljenek, ám Beyoncé legidősebb lánya nem ilyen. Blue Ivy igazi művészlélek, de nem mutogatja magát feleslegesen.

Bár Beyoncé és Jay-Z reflektorfényben nevelik a gyermekeiket, ők azonan nem feltétlenül rajonganak érte, ha minden figyelem rájuk irányul. Bár az elsőszülött Blue Ivy már egészen kicsi korában megmutatta, sztárságra született, szerény és alázatos. Ezt büszke nagymamája, Tina Knowles árulta el, hozzátéve, hogy unokája nagyon sok területen tehetséges. 

Beyoncé lánya, Blue Ivy igazi tehetség
Beyoncé lánya, Blue Ivy igazi tehetség
Forrás:  Getty Images

Igazi sztár válhat belőle, de Blue Ivy nem szereti a feltűnést

Bár Blue Ivy kiválóan zongorázik, amit autodidakta módon sajátított el, megeskette nagymamáját, hogy ezt nem reklámozza. "Ezen kívül fest, rajzol, verseket ír. Művész" - árulta el az ígérete ellenéte Tina és hozzátette, Rumit sokkal jobban vonzza a reflektorfény, Sir pedig visszahúzódóbb, inrovertáltabb alkat.  

A vörös szönyegen megjelent a szüleivel 

Beyoncé és Jay-Z lánya, Blue Ivy Carter is részt vett a Grammy-díjátadón. Bár édesapja kapta az elismerést, minden szem a kislányra szegeződött. Jay-Z a Dr. Dre Global Impact Awardot vehette át az idei díjátadón. Lánya, Blue is kapott már korábban Grammyt: 2021-ben Beyoncé Brown Skin Girl című száma nyert a legjobb videoklip kategóriában, a kislány akkor írói elismerést kapott a számért. Blue édesanyja, Beyoncé a 2023-as Grammyn írta be magát végleg a zenetörténelembe, ő lett a valaha volt legtöbb díjat nyert előadó.

Blue az év végén kerül a figyelem középpontjába

A sztárpár gyermeke Beyoncé mellett szerepet kapott az új Oroszlánkirályban. A 12 éves kislány Szimba király és Nala királynő lányának, Kiarának kölcsönözte a hangját. A film rendezője, Barry Jenkins szerint a 12 éves kislány vérprofi volt a felvételek alatt, igazi tehetségként végezte a munkát. "Tehetséges, és ezért kapta meg a munkát, ennek semmi köze ahhoz, hogy kik a szülei. Ő volt a megfelelő fiatal nő a feadatra" - nyilatkozta Jenkins.

Nagyapja megható nyílt levelet írt Blue-nak

Blue-ra az egész családja nagyon büszke, nagyapja, Matthew Knowles nyílt levelet is írt unokájának még márciusban. "Egyértelmű, hogy rendkívüli Knowles-szellemmel rendelkezel, és biztos vagyok benne, hogy megtalálod az igazi szenvedélyedet az életben. Legyen szó zenéről, színészetről, tudományról, üzletről vagy bármilyen más területről, remélem, lesz bátorságod teljes szívvel követni a szívedet. Bármilyen utat is választasz, remélem, az beteljesülést, örömet ad neked" - üzente a nagypapa és hozzátette, szeretné, ha Blue soha nem félne az új lehetőségektől és olyan bátor maradna, mint most. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.